Na de laatste editie in 2016, was het de afgelopen twee weken weer tijd voor nieuwe nominatie- en presentatierondes voor de Corporate Fashion Awards van 2018. Tijdens dit tweejaarlijkse event worden in zes verschillende categorieën de aller beste en meest vernieuwende bedrijfskleding collecties gekozen. Met twee zenuwslopende presentatierondes achter de rug, mogen wij met trots mededelen dat wij met maar liefst zes verschillende kledinglijnen in de felbegeerde finale staan. Tijdens de tiende editie van de Corporate Fashion Awards, zullen onze collecties op 15 november schitteren tijdens een spectaculaire modeshow in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Collecties

De afgelopen twee weken zijn vanuit het hele land 48 collecties ingezonden in zes verschillende categorieën. In de categorieën Corporate Casuals, Health & Care, Workwear en Best Brands wisten wij het met AMI Kappers, Lely International, Erasmus MC, BENU apotheken, Brocacef en Chef Works tot de beste drie in hun categorie te schoppen. Afgelopen editie gingen we er nog met een Award vandoor in de categorie workwear. Ook dit jaar hopen we natuurlijk weer beloond te worden voor het werk dat wij dagelijks met heel veel passie voor onze klanten uitvoeren.

Jury

Welke leverancier er uiteindelijk met een Award naar huis gaat, is nog even de vraag en ligt in de handen van de jury. Deze zal tijdens de tiende editie van de CFA’s dit jaar bestaan uit niemand minder dan o.a. CFA oprichter Eli Barenholz, personal stylist Pascalle Koldenhof, corporate fashion blogger Aileen Out en categoriemanager bedrijfskleding rijk Rob van Arnhem.

De presentatie van de fashionshow in het Hulstgebouw in Rotterdam wordt 15 november verzorgd door Karin Bloemen. Zij zal van de uitreiking van de Corporate Fashion Awards een feestje maken. Benieuwd naar de Corporate Fashion Awards en de ontwikkelingen die gaande zijn binnen de bedrijfskleding branche? Er zijn nog kaarten te bestellen via de website van de Corporate Fashion Awards.