Company Fits hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij spannen ons in voor mens en milieu en zetten ons middels diverse projecten in voor het nog verder verduurzamen van onze collecties en productieketen. Eén van de projecten waar we momenteel veel mee bezig zijn, is het recyclen van bedrijfskleding. Afgelopen week nog gingen tientallen Big Bags vol gebruikte bedrijfskleding richting het Frankenhuis in Haaksbergen. Hier wordt de gebruikte kleding van onze klanten vervezeld, waarna hier nieuwe producten van worden gemaakt.

Tweede leven

Samen met onze klanten gaan wij verspilling middels recycling tegen en geven we gebruikte bedrijfskleding een tweede leven. De vezels die overblijven, worden onder andere gebruikt voor het bekleden van autohemels, isolatiemateriaal en andere doeleinden. Naast het duurzaam vernietigen van bedrijfskleding, biedt Company Fits haar klanten tevens de mogelijkheid om van oude bedrijfskleding weer een nieuw product te laten maken. Van laptophoezen tot handtassen en van telefoonhoesjes tot vloertegels… De keuze is reuze!

Ook zo benieuwd naar wat wij op het gebied van recycling voor uw oude bedrijfskleding kunnen betekenen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.