Ben jij een commerciële, relatiegerichte en sterke persoonlijkheid, heb je affiniteit met mode, ben je verbaal sterk en toe aan een mooie uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de ondersteuning van ons verkoopteam zoeken wij een enthousiast, zelfstandig en commercieel communicatietalent.

De functie

Je hoofdtaak zal binnen de functie telemarketeer liggen bij het verrichten van telefonische acquisitie om afspraken te maken voor onze projectmanagers. Bij deze commerciële taak is het belangrijk dat jij je talent inzet om telefonisch al een relatie op te bouwen met potentiële klanten. Deze relatie zullen onze projectmanagers vervolgens verder uitbouwen. Dus commercieel: absoluut! Een zogenaamde ‘sales tijger’ die enkel gefocust is op het maken van een veelvoud aan afspraken: nee. Onze potentiële klanten geven aan graag met ons om tafel te gaan, omdat wij al investeren in een goede relatie alvorens het commerciële belang voor ons is begonnen. Het is jouw taak dit positieve gegeven vast te houden.

Naast het verkennen van de markt op zoek naar nieuwe klanten, is een belangrijk onderdeel van jouw werk het telefonisch benaderen van onze bestaande klanten. Dat kan zijn omdat er een nieuwe kledinglijn voor ze is, of vanwege een speciale actie. Jij bent hier het visitekaartje van ons bedrijf.

Vanwege de hoge mate van verantwoordelijkheid voor je eigen taken is zelfstandigheid vereist.

Functie-eisen

  • In het bezit van een afgeronde MBO of HBO opleiding (liefst commercieel)
  • 3 dagen per week beschikbaar (10-16 uur per week). Dagen zijn in overleg in te delen. Eventueel ook prima te combineren met naar school gaande kinderen.
  • Woonachtig binnen 20 km vanaf Apeldoorn
  • Het hebben van commerciële ervaring; zowel acquisitie als relatiebeheer heeft de voorkeur
  • Representatief voorkomen
  • Affiniteit met de mode- en textielbranche
  • Het goed beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Het tevens spreken van de Engelse en Franse taal is een pré.

Bedrijfsprofiel

Company Fits heeft jarenlange kennis en expertise op het gebied van mode en textiel. Met een team van 20 medewerkers leveren wij passend maatwerk voor modische bedrijfskleding. Hierbij zijn naamsbekendheid, herkenbaarheid en representatief gekleed personeel de sleutelwoorden. Je komt terecht in een jong en gezellig team. We lunchen gezamenlijk en op vrijdag middag wordt er gesport onder begeleiding van een personal trainer.

 

Bekijk onze website www.companyfits.nl voor meer informatie.

Aanbod

Wij bieden jou een parttime dienstverband aan met een marktconforme beloning.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 15 juni door jouw CV en motivatiebrief te sturen via roland@companyfits.nl. Enkel aanmeldingen met motivatiebrief én CV zullen in behandeling worden genomen. Na 15 juni wordt er een eerste selectie gemaakt en volgt er bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.