Ben jij oplossings- en relatiegericht, heb je een sterke persoonlijkheid, ben je verbaal sterk en ben je toe aan een mooie uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de ondersteuning van ons customer service team zoeken wij een enthousiast en servicegericht communicatietalent.

De functie

De functie van medewerker customer service is breed, maar je hoofdtaak zal voornamelijk liggen bij het beantwoorden van vragen die telefonisch, via de mail, of chat bij ons binnenkomen. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en hebt het eerste klantencontact. Company Fits staat bekend om haar goede service en klantgerichte benadering en het is jouw taak dit positieve gegeven vast te houden en nog verder uit te bouwen.

Naast het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen, zal jouw taak tevens bestaan uit het ondersteunen van ons verkoopteam en het up to date houden van de webshops van onze klanten. Jij zorgt ervoor dat alle gegevens kloppen en medewerkers hun kleding probleemloos kunnen bestellen. Het kunnen bouwen van webshops is hierbij niet nodig, maar een nauwkeurige houding is absoluut een pré.

Een ander gedeelte van jouw takenpakket zit in aanvullende taken op het gebied van marketing en administratie die jou een extra uitdaging geven. Zo beheer je onze Social media kanalen en zorg je ervoor dat onze voorraden altijd up to date zijn. Een veelzijdige baan dus!

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Oplossings- en relatiegericht
  • Nauwkeurig
  • Representatief
  • Fulltime beschikbaar
  • Woonachtig binnen +/- 30 km vanaf Apeldoorn, bezit van rijbewijs is een pré
  • Het hebben van commerciële ervaring; zowel acquisitie als relatiebeheer heeft de voorkeur
  • Het goed beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Het tevens spreken van de Engelse taal is een pré
  • Beheersing Outlook/Word/Excel

Bedrijfsprofiel

Company Fits heeft jarenlange kennis en expertise op het gebied van mode en textiel. Wij leveren passend maatwerk voor modische bedrijfskleding. Hierbij zijn naamsbekendheid, herkenbaarheid en representatief gekleed personeel de sleutelwoorden. We werken onder andere voor klanten als Primera, Pathé, Fit For Free en BCC. Onze website: www.companyfits.nl.

Aanbod

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan met een marktconforme beloning. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 30 november door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar Miret Schierboom via miret@companyfits.nl. Hierna zal een eerste selectie worden gemaakt en volgt er bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.