A future fit company

Duurzaamheid zit in ons DNA en het leveren van uitstekende kwaliteit gaat voor Company Fits hand in hand met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij spannen ons in voor mens en milieu en zetten ons middels diverse projecten, certificaten en initiatieven in voor het identificeren, voorkomen en verminderen van maatschappelijke risico’s en het nog verder verduurzamen van onze collecties en productieketens.

Convenant Duurzame kleding & Textiel

Wij realiseren ons dat wij niet alleen de gehele keten kunnen verbeteren. Om echt stappen te kunnen maken, is samenwerking belangrijk.  In 2016 hebben wij daarom het Convenant Duurzame kleding & Textiel ondertekend. Samen met andere bedrijven, ngo’s, overheden, klanten en partners binnen de kleding- en textielindustrie, hebben wij de handen ineen geslagen om verbeteringen binnen de textielsector daadwerkelijk te kunnen bewerkstelligen.

Ondanks dat maatschappelijk verantwoord ondernemen al verweven is in ons beleid en terugkomt in onze dagelijkse activiteiten, doen wij graag een beetje extra op het gebied van MVO. Als  deelnemer van het convenant verplichten wij onszelf jaarlijks een extensieve ketenrisico analyse te maken en op de toekomst gefocust te blijven. Ons MVO rapport geeft een transparante kijk op waar wij produceren, wat bepaalde risico’s zijn en waar we op sociaal vlak en op het gebied van milieu nog stappen kunnen maken.

“Gezamenlijk kunnen wij het verschil maken!”

Als Company Fits zijnde doen wij hiervoor ons uiterste best. Wij zetten ons in voor mens en milieu, werken samen en gaan partnerschappen aan om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen. Ook de hulp van de klant is hierin noodzakelijk. Zij moeten de overstap naar het gebruik van duurzamere materialen willen maken. Ook een goede planning is een vereiste, evenals de wil om gebruikte kleding te recyclen. Wij gaan deze uitdagingen samen met de klant aan op weg naar een gezonder en beter milieu en nog betere werkomstandigheden in de fabrieken. Gezamenlijk kunnen wij het verschil maken!