Maak kennis met Company Fits

Al jarenlang maakt Company Fits het verschil met unieke designs voor moderne en comfortabele bedrijfskleding, geproduceerd op de beste locaties. Wij bieden de hoogste kwaliteit en optimale leveringsvoorwaarden tegen een scherpe prijs.

Wij ontwerpen custom made bedrijfskleding, coördineren het gehele productieproces en ontwikkelen webshops van waaruit u, of uw medewerkers, kleding eenvoudig kunnen bestellen. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van bedrijfskleding wat ervoor zorgt dat u volledig gefocust kunt blijven op uw core business.

Company Fits werkt met een dynamisch team dat jarenlange kennis en expertise heeft op het gebied van mode en textiel.  Inmiddels ontwerpen en produceren wij vijftien jaar lang bedrijfskleding. Dagelijks maken meer dan 100.000 mensen gebruik van onze producten en onze kleding wordt in meer dan 60 verschillende landen gedragen. Ons doel is om de filosofie van onze klanten te vertalen naar bedrijfskleding in de vorm van moderne Work Fits, Casual Fits, Sport Fits, Pharmaceutical Fits, Corporate Fits, Organic Fits en Promo Fits.

Duurzaam en verantwoord ondernemen is belangrijk voor Company Fits. Wij spannen ons in voor mens en milieu door op een bewuste manier met het verbruik van materialen en energie om te gaan. Op onze productielocaties in het buitenland wordt verder volgens strikte richtlijnen gewerkt. Hiermee waarborgen wij de hoogst haalbare werkomstandigheden en de best mogelijke voorzieningen voor de medewerkers.

“Dagelijks maken meer dan 100.000 medewerkers gebruik van onze producten”

Benieuwd wat Company Fits voor uw organisatie kan betekenen?

René de Vries

Directeur

In 2001 richtte René de Vries Company Fits op met het doel modieuze en comfortabele bedrijfskleding met elkaar te combineren. Geen stoffige werkkleding, maar unieke corporate wear die past binnen de uitstraling en identiteit van een bedrijf. Met zijn textielachtergrond en passie voor ondernemen, heeft deze gedreven duizendpoot ervoor gezorgd dat Company Fits een gevestigde naam is geworden. “Company Fits is ontstaan vanuit de mode en dat dragen wij nog steeds uit door kleding een unieke uitstraling te geven. Het mooiste compliment dat ik onlangs kreeg, is dat een klant haar bedrijfskleding het liefst ook in haar vrije tijd zou willen dragen. Een goed voorbeeld waaruit blijkt dat onze missie geslaagd is!”

Miret Schierboom

Project manager

Miret is de spin in het web die de communicatie tussen de verschillende afdelingen binnen Company Fits verzorgt. Zij is daarnaast het aanspreekpunt voor diverse klanten in de rol van projectmanager. “Mijn functie is ontzettend afwisselend, met een breed takenpakket en juist dat past bij mij. Dat ik betrokken ben bij het gehele proces, van ontwerp tot uitlevering, spreekt mij erg aan. Ik heb contact met zowel klant als collega en communiceer met veel verschillende doelgroepen.”

Mandy Fleur

Project manager

Onze Mandy is modeliefhebber in hart en nieren en is bij Company Fits meer dan op haar plaats. “Als projectmanager begeleid ik de klant van A tot Z in het bedrijfskleding traject. Ik geef hen advies tijdens een eerste kennismakingsgesprek en inventariseer hun wensen op het gebied van bedrijfskleding. Het is voor beide partijen belangrijk dat alles van begin af aan helder is, om zo tot een goed eindresultaat te komen. Hier zet ik mij voor de volle 100% voor in.” Ook na uitlevering van de kleding kunnen klanten voor vragen en advies bij Mandy terecht. Naast haar rol als projectmanager, draagt Mandy tevens zorg voor alle marketing uitingen van Company Fits.

Luc Jansen

Project manager

De organisatorisch sterke Luc zorgt ervoor dat projecten binnen Company Fits achter de schermen op rolletjes verlopen. Hij beheert en bewaakt voorraden en informeert de klanten van Company Fits tijdig als een repeat order noodzakelijk is. Luc is tevens verantwoordelijk voor het project standaard kleding. Dit houdt in dat hij contact heeft met onze drukker en borduurder en ervoor zorgt dat alle standaard kledingstukken in de gewenste kleur en met het juiste logo erop bij de klant geleverd worden.

Ferdi van Breukelen

Project manager

Ferdi is het aanspreekpunt voor de franchise klanten van Company Fits. Hij is regelmatig op pad om diverse franchise vestigingen te bezoeken en hen te informeren en adviseren over onze bedrijfskleding. Bedrijven die op zoek zijn naar kostuums op maat, zijn bij Company Fits en bij Ferdi ook aan het juiste adres. Ferdi is degene die de maten van medewerkers opmeet om hen uiteindelijk van het perfecte kostuum te kunnen voorzien.

Eline Berkhoff

Styling

Eline volgt de ontwikkelingen op het gebied van mode op de voet en weet daarom als geen ander hoe zij de wensen van de klant moet omzetten naar perfect uitziende, modieuze bedrijfskleding. “Maar dat is niet alles. Minstens net zo belangrijk is dat een werknemer zich op zijn of haar gemak voelt in de kleding. Comfort en draagbaarheid staan daarom hoog in het vaandel tijdens het ontwerpproces.” Welke wens een klant ook heeft, Eline zet zich voor de volle 100% in voor het perfecte ontwerp. Met resultaat; meerdere van de door eline ontworpen kledingcollecties zijn bekroond met het winnen van een Corporate Fashion Award!

Joyce Tempel

Productie/Styling

Met haar mode achtergrond en textielkennis heeft Joyce een goede kijk op het ontwikkelen van nieuwe pasvormen en kledingstukken. Ze zet verder haar communicatieve talenten in om contacten te onderhouden met diverse doelgroepen en productielocaties. “Het feit dat ik me ook nog eens mag bezighouden met het ontwerpen van nieuwe kledinglijnen en de uitwerking hiervan, maakt mijn werk extra leuk.”

Evert-Jan Poppe

Productiemanager

Als productiemanager fungeert Evert-Jan als spil tussen onze productielocaties en het kantoor in Apeldoorn. Hij bewaakt de planningen en zorgt ervoor dat het productieproces van begin tot eind soepel verloopt. Evert-Jan brengt regelmatig een bezoekje aan onze fabrieken om zo optimaal de kwaliteit en levering voor de klanten te kunnen waarborgen. “Met name de communicatie met verschillende doelgroepen en culturen maakt mijn werk zo interessant en uitdagend.”

Maxime Steentjes

Productiecoördinator

Als productiecoördinator houdt onze Maxime zich bezig met de inkoop en is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productiebegeleiding van de kleding van onze klanten. “Ik houd contact met onze productielocaties in het buitenland en volg het productieproces op de voet. Daarnaast voer ik kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat onze bedrijfskleding volledig voldoet aan de eisen van de klant. “Juist daarom vind ik mijn werk ook zo uitdagend. Ik houd me bezig met veel verschillende facetten en werk hard om de wensen van de klant terug te laten komen in het eindproduct.”

Anne van de Wetering

Logistiek manager

Al sinds 2010 is Anne de drijvende kracht achter het magazijn. Als logistiek manager zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes verloopt in het magazijn en iedere klant op tijd zijn of haar pakketje ontvangt. Daarnaast verzorgt zij het beheer van alle bestelsites en begeleidt zij de logistiek medewerkers. Een veelzijdige baan, zo vindt ook Anne zelf: “Geen dag is bij Company Fits hetzelfde en ik zie het keer op keer weer als een uitdaging om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten.”

José Braamkolk

Administratief logistiek medewerker

José is betrokken bij het gehele logistieke proces: van orders voorbereiden tot picken en gereed maken voor de magazijnmedewerkers: “Mijn takenpakket is veelzijdig en dat is wat mij zo aanspreekt aan mijn werk. Ik zorg ervoor dat alle bestellingen uitgeleverd kunnen worden, beantwoord de mailtjes die binnenkomen via de helpdesk en controleer regelmatig de voorraden in het magazijn.”

Dontené Koopman

Magazijnmedewerker

Don is onze logistieke kracht in het magazijn. “Ik maak alle pakketten verzendklaar en zorg ervoor dat de juiste kleding bij de klant geleverd wordt. Daarnaast ben ik bezig met een opleiding tot Logistiek Medewerker om mijzelf nog verder te ontwikkelen op dit gebied.”

Paul van Bokhorst

Magazijnmedewerker

Ook Paul versterkt ons als er grote voorraden binnenkomen in het magazijn. Hij zorgt ervoor dat alles op zijn plaats terecht komt en houdt zich tevens bezig met het verzendklaar maken van pakketten. “Hebben klanten via de webshop een bestelling geplaatst, dan zorg ik er vervolgens voor dat zij deze bestelling in goede staat geleverd krijgen.”

Nikki van Houttum

Styling

Nikki versterkt het team van Company Fits op de styling afdeling en weet onze klanten met haar creatieve kijk op bedrijfskleding altijd weer van de leukste ontwerpen te voorzien. De vertaalslag van de wensen van de klant naar een creatief voorstel weet Nikki maar al te goed te maken en met haar textiel achtergrond is deze creatieveling bij Company Fits meer dan op haar plaats.

Toos van Huffelen

Administratie

Al jarenlang verzorgt Toos met veel enthousiasme de administratie en boekhouding van Company Fits. Cijfers en berekeningen zijn voor haar dagelijkse kost en ze vindt het leuk om zich hier volledig in vast te bijten. “Ik ga nog steeds met heel veel plezier naar mijn werk. Elke dag is anders en ik weet nooit van tevoren wat mijn werkdag gaat brengen.”