Maak kennis met Company Fits

Al jarenlang maakt Company Fits het verschil met unieke designs voor moderne en comfortabele bedrijfskleding, geproduceerd op de beste locaties. We werken met een jong en dynamisch team dat jarenlange kennis en expertise heeft op het gebied van mode en textiel. Dagelijks maken meer dan 100.000 medewerkers gebruik van onze producten en onze kleding wordt in meer dan 65 landen wereldwijd gedragen. Ons doel is om de filosofie van onze klanten te vertalen naar bedrijfskleding in de vorm van moderne Work Fits, Casual Fits, Sport Fits, Pharmaceutical Fits, Corporate Fits, Organic Fits en Promo Fits.

“Dagelijks maken meer dan 100.000 medewerkers gebruik van onze producten”

Benieuwd wat Company Fits voor uw organisatie kan betekenen?

René de Vries

Directeur

In 2001 richtte René Company Fits op met het doel modieuze en comfortabele bedrijfskleding met elkaar te combineren. Geen stoffige werkkleding, maar unieke corporate wear die past binnen de uitstraling en identiteit van een bedrijf. Met zijn textielachtergrond en passie voor ondernemen, heeft René ervoor gezorgd dat Company Fits een gevestigde naam is geworden. “Company Fits is ontstaan vanuit de mode en dat dragen wij nog steeds uit door kleding een unieke uitstraling te geven. Het mooiste compliment dat ik onlangs kreeg, is dat een klant haar bedrijfskleding ook in haar vrije tijd zou willen dragen. Een goed voorbeeld waaruit blijkt dat onze missie geslaagd is!”

Miret Schierboom

Technisch project team

Miret is de spin in het web die de communicatie tussen de verschillende afdelingen binnen Company Fits verzorgt. Ze bewaakt de planningen intern en zet zich in voor een soepel verloop van onze projecten . Een functie die Miret vanwege haar technische achtergrond op het lijf geschreven is. “Mijn functie is ontzettend afwisselend, met een breed takenpakket en juist dat past bij mij. Dat ik betrokken ben bij het gehele proces, van ontwerp tot uitlevering, spreekt mij erg aan. Ik heb contact met zowel klant als collega en communiceer met veel verschillende doelgroepen.”

Mandy Fleur

Project manager

Onze Mandy is modeliefhebber in hart en nieren en is bij Company Fits meer dan op haar plaats. “Als projectmanager begeleid ik de klant van ontwerp tot uitlevering in het bedrijfskleding traject. Ik geef hen advies op het gebied van bedrijfskleding en inventariseer hun wensen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Het is voor beide partijen belangrijk dat alles van begin af aan helder is, om zo tot een goed eindresultaat te komen. Hier zet ik mij voor de volle 100% voor in.” Ook na uitlevering van de kleding kunnen klanten voor vragen en advies bij Mandy terecht. Naast haar rol als projectmanager, draagt Mandy tevens zorg voor alle marketing uitingen van Company Fits.

Ferdi van Breukelen

Project manager

Bedrijven die voor hun medewerkers op zoek zijn naar kostuums op maat, zijn bij Company Fits en Ferdi aan het juiste adres. Ferdi is degene die de maten van medewerkers opmeet om hen uiteindelijk van het perfecte kostuum te kunnen voorzien. Ferdi is daarnaast ook verantwoordelijk voor het project standaard kleding. Dit houdt in dat hij contact heeft met onze drukker en borduurder en ervoor zorgt dat alle standaard kledingstukken in de gewenste kleur en met het juiste logo erop bij de klant geleverd worden.

Annemarie Koetsier

Sales representative

Annemarie is het aanspreekpunt voor de franchise klanten van Company Fits. Ze is regelmatig op pad om diverse franchise vestigingen te bezoeken en hen te informeren en adviseren op het gebied van onze bedrijfskleding. Annemarie haalt volgens eigen zeggen dagelijks energie uit alle positieve ervaringen van onze klanten en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Naast het zorg dragen voor onze franchise klanten, is Annemarie tevens verantwoordelijk voor een deel van onze marketing activiteiten.

Nienke van der Geest

Helpdesk

Heeft u vragen over uw bestelling of levering, dan bent u bij Nienke aan het juiste adres. Nienke is het vaste aanspreekpunt van onze helpdesk en zorgt ervoor dat telefoontjes, mailtjes en berichten via de chat snel en adequaat beantwoord worden. Geen vraag te complex voor deze oplossingsgerichte medewerker die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Joyce Tempel

Technisch project team

Met haar mode achtergrond en textielkennis heeft Joyce een goede kijk op het ontwikkelen van nieuwe pasvormen en kledingstukken. Samen met Miret maakt Joyce deel uit van het technisch projectteam. Ze zet haar communicatieve talenten in om projecten tussen de verschillende afdelingen binnen Company Fits goed te laten verlopen. “Het feit dat ik me ook nog eens mag bezighouden met het uitwerken van complexe maatschema’s, maakt mijn werk extra leuk.”

Eline Berkhoff

Styling

Eline volgt de ontwikkelingen op het gebied van mode en textiel op de voet en weet daarom als geen ander hoe zij de wensen van de klant moet omzetten naar perfect uitziende, modieuze bedrijfskleding. “Minstens net zo belangrijk is dat een werknemer zich op zijn of haar gemak voelt in de kleding. Comfort en draagbaarheid komen daarom al aan de orde tijdens het ontwerpproces.” Welke wens een klant ook heeft, Eline zet zich voor de volle 100% in voor het perfecte ontwerp. Meerdere van haar ontworpen kledingcollecties zijn bekroond met het winnen van een Corporate Fashion Award!

Nikki van Houttum

Styling

Nikki versterkt het team van Company Fits op de styling afdeling en weet onze klanten met haar creatieve kijk op bedrijfskleding altijd weer van de leukste ontwerpen te voorzien. De vertaalslag van de wensen van de klant naar een creatief voorstel, weet Nikki maar al te goed te maken. Met haar textiel achtergrond, liefde voor mode en kennis van nieuwe ontwikkelingen, is deze creatieveling bij Company Fits meer dan op haar plaats.

Evert-Jan Poppe

Productie manager

Als productiemanager fungeert Evert-Jan als spil tussen onze productielocaties en het kantoor in Apeldoorn. Hij bewaakt de planningen en zorgt ervoor dat het productieproces van begin tot eind soepel verloopt. Evert-Jan brengt regelmatig een bezoekje aan onze fabrieken om zo optimaal de kwaliteit en levering voor de klanten te kunnen waarborgen. “Met name de communicatie met verschillende doelgroepen en culturen maakt mijn werk zo interessant en uitdagend.”

Jans Alberts

Productiecoördinator

Jans onderhoudt als productiecoördinator dagelijks contact met onze productielocaties en schakelt met hen over onze verschillende collecties. Tevens bewaakt Jans onze productieplanningen, om zo op tijd aan onze klanten te kunnen uitleveren. Kwaliteitscontroles behoren ook tot het takenpakket van Jans. Op die manier zet zij zich om een constante kwaliteit naar onze klanten toe te kunnen garanderen.

Maxime Steentjes

Productiecoördinator

Als productiecoördinator houdt onze Maxime zich bezig met de inkoop en is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productiebegeleiding van de kleding van onze klanten. “Ik houd contact met onze productielocaties in het buitenland en volg het productieproces op de voet. Daarnaast voer ik kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat onze bedrijfskleding volledig voldoet aan de eisen van de klant. “Juist daarom vind ik mijn werk ook zo uitdagend. Ik houd me bezig met veel verschillende facetten en werk hard om de wensen van de klant terug te laten komen in het eindproduct.”

Luc Jansen

Logistiek manager

Als logistiek manager zorgt de organisatorisch sterke Luc ervoor dat alles in ons magazijn soepel verloopt en iedere klant op tijd zijn of haar pakketje ontvangt. Verder beheert Luc onze voorraden en informeert hij de klanten van Company Fits tijdig als een repeat order noodzakelijk is. Het uit voorraad lopen van artikelen wordt hierdoor voorkomen.

Anne Nijhof – van de Wetering

Teamleider logistiek

Al sinds 2010 is Anne werkzaam bij Company Fits. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ons magazijn en weet er met haar ervaring voor te zorgen dat onze klanten hun kleding snel en efficiënt geleverd krijgen. Daarnaast is Anne verantwoordelijk voor de maandelijkse facturatie van onze contractklanten. Een veelzijdige baan, zo vindt Anne ook zelf: “Geen dag is bij Company Fits hetzelfde en ik zie het keer op keer weer als een uitdaging om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten.”

José Braamkolk

Helpdesk en logistiek

José is samen met Nienke het vaste aanspreekpunt van de helpdesk en is nauw betrokken bij het gehele logistieke proces: van orders voorbereiden tot picken en gereed maken voor de magazijnmedewerkers: “Mijn takenpakket is veelzijdig en dat is wat mij zo aanspreekt aan mijn werk. Ik zorg ervoor dat alle bestellingen uitgeleverd kunnen worden, beantwoord de mailtjes en telefoontjes die binnenkomen via de helpdesk en controleer regelmatig de voorraden in het magazijn.”

Lambert Wrekenhorst

Logistiek

De secure Lambert is actief in het magazijn van Company Fits en zorgt ervoor dat onze uitleveringen volgens plan verlopen en klanten op tijd hun bestelde kleding ontvangen. Ook zorgt Lambert ervoor dat het magazijn er tiptop uitziet en de kleding voor onze klanten altijd netjes en op picklocatie in ons magazijn op voorraad ligt.

Donténe Koopman

Magazijn medewerker

Don is onze logistieke kracht in het magazijn. “Ik maak alle pakketten verzendklaar en zorg ervoor dat de juiste kleding bij de klant geleverd wordt. Ik heb mijn opleiding tot logistiek medewerker afgerond en sta dagelijks klaar om pakketten te picken.” Ook zorgt Don ervoor dat de manden in het magazijn altijd goed zijn aangevuld en het magazijn in zijn totaliteit netjes en geordend is.

Toos van Huffelen

Administratie

Al jarenlang verzorgt Toos met veel enthousiasme de administratie en boekhouding van Company Fits. Cijfers en berekeningen zijn voor haar dagelijkse kost en ze vindt het leuk om zich hier volledig in vast te bijten. “Ik ga nog steeds met heel veel plezier naar mijn werk. Elke dag is anders en ik weet nooit van tevoren wat mijn werkdag gaat brengen.”