Styling

Alle producties van Company Fits zijn uniek en custom made; uw wensen vormen de basis voor een toekomstige kledinglijn.

Zijn uw wensen geïnventariseerd, dan is het aan onze stylingafdeling om uw wensen om te zetten in een creatief voorstel/custom made ontwerp. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het draagcomfort van de kleding, de verplichte 70cm2 aan logo’s en ontwikkelingen op het gebied van mode en textiel.

Van labels en knopen tot logo’s en persoonlijke hangtags: onze stylisten letten op details en maken graag verschillende ontwerpen voor uw organisatie, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.

Corporate Fashion Awards

Dat Company Fits in staat is om keer op keer met een verrassend nieuwe kijk op bedrijfskleding te komen, blijkt uit de vele nominaties voor en het veelvuldig winnen van de Corporate Fashion Awards met collecties van onder andere Imtech, Sparta, Pathé, Rituals, Bosch Car Service, de Koninklijke Schouwburg, Ekoplaza, Alphega en Lely International.

Onze stylisten gaan elke uitdaging op het gebied van bedrijfskleding met veel enthousiasme aan en leveren voor ieder project een uniek ontwerp. Ondertussen hebben wij al meer dan 100 verschillende bedrijven met succes voorzien van een custom made kledinglijn!

“Onze stylisten letten op details en maken graag verschillende kledingontwerpen voor uw organisatie”