De werkwijze van Company Fits

Wat begint met een oriënterend adviesgesprek op locatie, eindigt met de uitlevering van uw eigen custom made kledinglijn. Wij ontworpen custom made bedrijfskleding, coördineren het gehele productieproces en ontwikkelen webshops van waaruit u, of uw medewerkers, kleding eenvoudig kunnen bestellen. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van bedrijfskleding en zorgen ervoor dat alles klopt.

Organisatie

Company Fits maakt al jarenlang het verschil op het gebied van bedrijfskleding. Hoe? Door goede mode en bedrijfskleding met elkaar te combineren, goed te luisteren naar de wensen van de klant, uitstekende kwaliteit te leveren en vol passie aan unieke designs te werken.

Projectmanagement

Een samenwerking met Company Fits start met een heldere inventarisatie van uw wensen voor bedrijfskleding. Onze ervaren projectmanagers komen persoonlijk bij u langs voor een adviesgesprek op maat.

Styling

Alle producties van Company Fits zijn uniek en custom made; uw wensen vormen de basis voor een toekomstige kledinglijn.

Productie

Alle kledingcollecties van Company Fits worden in eigen beheer geproduceerd.

Webshop & Helpdesk

Company Fits ontwikkelt webshops die speciaal op maat worden gemaakt voor uw organisatie.

Logistiek & Distributie

In ons magazijn en distributiecentrum te Apeldoorn kunnen wij uw volledige voorraad bedrijfskleding in opslag houden. Daarnaast kunnen wij de levering vanuit ons magazijn naar uw medewerkers volledig verzorgen.