Think outside the trash… Recycle! Afgelopen maand lieten wij weer ruim 2100 kilo aan gebruikte bedrijfskleding van onze klanten recyclen. Een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat we samen met onze klanten het verschil kunnen maken, verspilling tegen kunnen gaan en gebruikte kleding een tweede leven kunnen geven!

Company Fits hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij spannen ons in voor mens en milieu en zetten ons middels diverse projecten in voor het nog verder verduurzamen van onze collecties en productieketen. Eén van de projecten waar we momenteel veel mee bezig zijn, is het recyclen van bedrijfskleding. Afgelopen maand lieten wij weer Big Bags vol aan gebruikte bedrijfskleding naar het Frankenhuis gaan. Hier wordt de gebruikte kleding van onze klanten vervezeld, waarna hier nieuwe producten van worden gemaakt.

Tweede leven

Samen met onze klanten gaan wij verspilling middels recycling tegen en geven we gebruikte bedrijfskleding een tweede leven. De vezels die overblijven, worden onder andere gebruikt voor het bekleden van autohemels, isolatiemateriaal en andere doeleinden. Naast het duurzaam vernietigen van bedrijfskleding, biedt Company Fits haar klanten tevens de mogelijkheid om van oude bedrijfskleding weer een nieuw product te laten maken. Van laptophoezen tot handtassen en van telefoonhoesjes tot vloertegels… De keuze is reuze!