Corporate bedrijfskleding? Wij regelen het voor u!

Voor elk bedrijf ontwerpen en produceren wij betaalbare en kwalitatieve bedrijfskleding op maat. Wij ontzorgen, ontwerpen, produceren, maken custom webshops, houden de bedrijfskleding op voorraad en leveren de bedrijfskleding uit op iedere gewenste locatie.

Horeca kleding

Casual bedrijfskleding

Zorgkleding

Sportkleding

Werkkleding

Representatieve bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding

Promotionele bedrijfskleding

Action logo
Fit for Free logo
Ekoplaza logo
Bosch Car Service logo
Pathé logo
Bagels & Beans logo
Primera logo
Lely logo

Mandy

Projectmanager

Mandy
Project manager

Mail: [email protected]

Tel: 06-81238510

Nieuwsgierig hoe uw
corporate look er uit
zou kunnen zien?

Branche specials

Van casual bedrijfskleding tot werkkleding en van horeca kleding tot representatieve bedrijfskleding… Iedere branche en ieder bedrijf is anders en stelt eigen specifieke wensen en eisen aan bedrijfskleding. Company Fits vertaalt deze wensen in een bedrijfskleding collectie die volledig aansluit bij uw wensen.

Sterke merken verdienen
bedrijfskleding op maat

Met onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van mode en textiel zorgen wij voor passende bedrijfskleding voor uw organisatie!

Custom made bedrijfskleding (vanaf +- 50 dragers)

Wilt u uw bedrijfskleding naadloos laten aansluiten bij uw bedrijf en de kleding laten inverven in uw huisstijlkleuren, dan is een custom made kledinglijn de juiste keuze. In dat geval wordt uw bedrijfskleding ontworpen door onze stylisten en speciaal voor u geproduceerd. Custom made bedrijfskleding is mogelijk vanaf +- 50 dragers. U krijgt dan een unieke collectie die tot in detail past binnen uw organisatie.

Customized bedrijfskleding (vanaf 1 drager)

Bent u op zoek naar bedrijfskleding die in kleinere aantallen bij te bestellen is? Dan verzorgen wij graag een customized bedrijfskleding collectie voor u. In dat geval halen wij bestaande items uit de markt en voorzien deze van de juiste logo’s en details.

Branche Fits

Moderne en comfortabele bedrijfskleding, passend voor iedere medewerker binnen uw organisatie… Dát is waar Company Fits voor staat. Wij volgen de laatste modetrends op de voet en stellen probleemloos een bedrijfstenue samen dat past binnen uw organisatie. Om een professionele look te creëren, neigen steeds meer bedrijven naar een meer casual representatieve uitstraling. Een trend die aansluit bij het modebeeld van nu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ervaar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

> Bekijk hier de casual bedrijfskleding collectie voor Primera

> Bekijk hier de casual bedrijfskleding collectie voor AMI

Dat werkkleding tegen een stootje moet kunnen, weten wij als geen ander. Samen met de klant creëren wij een werkkleding collectie van hoogwaardige kwaliteit. Wordt er gebruik gemaakt van bepaalde attributen die de medewerkers bij zich moeten dragen, of zijn er speciale veiligheidseisen of certificeringen verbonden aan de kleding? Omdat we al onze bedrijfskleding zelf ontwerpen en produceren, kunnen wij met alle wensen en eisen rekening houden. Strenge kwaliteitseisen zorgen er daarbij voor dat u verzekerd bent van een bedrijfskleding collectie van hoogwaardige kwaliteit die voor een lange tijd mee kan gaan.

> Bekijk hier de werkkleding collectie van Lely

> Bekijk hier de werkkleding collectie van Bosch Car Service

Company Fits biedt diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding voor in de zorg. Wij houden hierbij rekening met draagcomfort, functionaliteit, wetgeving, uitstraling, pasvorm en uiteraard kwaliteit. Van ziekenhuiskleding tot apothekerskleding en van kleding voor in woonzorgcentra tot aan kraamzorg… Wij helpen u met onze jarenlange kennis en expertise in de markt graag aan een moderne, functionele kledinglijn die aan al uw wensen voldoet.

> Bekijk hier de zorgkleding van Erasmus MC

Company Fits stelt graag een sportieve kledinglijn samen die volledig aansluit bij uw wensen. Gezien onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van sportoutfits voor de grootste fitnesscentra en zwembadketens van Nederland, weten wij als geen ander waar goede sportkleding aan moet voldoen. Een goede fit, veel beweeglijkheid en een sportieve pasvorm en uitstraling… Company Fits denkt tijdens het ontwerpen aan al deze facetten en zorgt er uiteraard voor dat alle kledingstukken van hoge kwaliteit zijn.

> Bekijk hier de sportkleding van Fit For Free

> Bekijk hier de sportkleding voor Sportfondsen

Voor representatieve bedrijfskleding bent u bij Company Fits aan het juiste adres. Wij helpen u bijvoorbeeld met de ontwikkeling van het perfecte kostuum voor uw werknemers en bieden de mogelijkheid om de maten van uw medewerkers persoonlijk op te meten. Daarnaast kunnen wij de kleding op maat laten aanpassen. Wij ontzorgen u volledig! Neemt u een nieuwe werknemer in dienst? Geen zorgen! Wij komen bij u langs om ook deze persoon van het perfecte kostuum te voorzien. Naast traditionele kostuums, zijn er natuurlijk tal van andere mogelijkheden om uw medewerkers een representatieve look te geven. Laat ons styling team u verrassen middels een custom made representatieve bedrijfskleding collectie!

> Bekijk hier de representatieve bedrijfskleding voor Pathé

> Bekijk hier de representatieve bedrijfskleding voor HNT

Wilt u met uw bedrijfskleding bijdragen aan een schoner en beter milieu? Kies dan voor een custom made bedrijfskleding collectie die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens geproduceerd is van duurzame materialen als biologisch katoen, gerecyclede PET-flessen en melkvezels. Hiermee kan met de productie van uw bedrijfskleding bijvoorbeeld aan water en energie bespaard worden en kan de uitstoot van broeikasgassen gereduceerd worden. Wij van Company Fits zijn ondertekenaar van het Convenant Duurzame kleding & Textiel en focussen ons dagelijks op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Na gebruik uw kleding laten recyclen? Ook hier kunnen wij uw bedrijf bij helpen!

> Bekijk hier de duurzame bedrijfskleding voor Ekoplaza

Voor al uw evenementen en promotionele activiteiten levert Company Fits de juiste bedrijfskleding. Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs of wilt u een extra goede en professionele indruk maken op potentiële klanten tijdens een ander zakelijk evenement? Kies dan voor werknemers die qua kleding aansluiten bij uw bedrijf. Representativiteit, naamsbekendheid en herkenbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

> Bekijk hier de promotionele kleding voor Lammertink

> Bekijk hier de promotionele kleding voor Lely

Iedere horecagelegenheid is anders en vraagt om koks- en horecakleding passend bij de desbetreffende sfeer en uitstraling. Of het nou gaat om een trendy industriële look, of om meer representatieve horeca kleding: wij ontwerpen en produceren graag een custom made horeca kleding collectie die naadloos aansluit bij uw wensen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met bewegingsvrijheid en de wasbaarheid van de producten.

> Bekijk hier de horeca kleding voor Bagels & Beans

Ferdi

Projectmanager customized bedrijfskleding

Ferdi
Project manager

Mail: [email protected]

Tel: 06-53361150

Heeft u branche-
specifieke wensen
voor uw kleding?