Wij nemen al het werk omtrent bedrijfskleding voor u uit handen!

Company Fits maakt al jarenlang het verschil op het gebied van bedrijfskleding. Door goede mode en bedrijfskleding met elkaar te combineren, goed te luisteren naar de wensen van de klant, uitstekende kwaliteit te leveren en vol passie aan unieke designs te werken.

Wij bieden diverse maatwerkconcepten voor bedrijfskleding en coördineren het gehele productieproces. Daarnaast ontwikkelen wij webshops voor onze klanten en staat onze helpdesk klaar voor vragen en opmerkingen over de bedrijfskleding en/of het bestelsysteem. Wij kunnen de bedrijfskleding voor u op voorraad houden in ons eigen magazijn en uitleveren op iedere gewenste locatie. Onze bedrijfskleding gaat momenteel de hele wereld over en wordt in meer dan 68 verschillende landen wereldwijd gedragen!

Ontwerp custom made bedrijfskleding collectie

Alle bedrijfskleding producties van Company Fits zijn uniek; uw wensen vormen de basis voor een toekomstige kledinglijn.

Zijn uw wensen geïnventariseerd, dan vertaalt ons styling team uw wensen in een eigen ontwerp. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het draagcomfort van de kleding, de volgens de belastingdienst verplichte 70cm2 aan logo’s en ontwikkelingen op het gebied van mode en textiel.

Corporate Fashion Award

Company Fits is in staat om keer op keer met een verrassend nieuwe kijk op bedrijfskleding te komen.

Dit blijkt onder andere uit de vele nominaties voor en het veelvuldig winnen van de Corporate Fashion Award met collecties van onder andere Pathé, Rituals, Bosch Car Service, Ekoplaza, AMI kappers, Benu en Lely International.

Uniek ontwerp

Onze stylisten gaan elke uitdaging op het gebied van bedrijfskleding met veel enthousiasme aan en leveren voor ieder project een uniek ontwerp. Ondertussen hebben wij al meer dan 100 verschillende bedrijven met succes voorzien van een unieke kledinglijn!

Dagelijks maken meer dan 100 merken en
100.000 medewerkers gebruik van onze producten

Productie custom made kledinglijn

Alle bedrijfskleding collecties van Company Fits worden in eigen beheer geproduceerd.

Dit gebeurt op diverse locaties, zowel in het Verre Oosten als in Europa. Wij kijken per kledinglijn en per item waar wij deze in uw voordeel het beste kunnen produceren. Wij werken hierbij samen met BSCI gecertificeerde fabrieken en zijn ook zelf lid van BSCI.

Uitvoerige kwaliteitscontroles

Omdat Company Fits staat voor bedrijfskleding van uitstekende kwaliteit, wordt ieder onderdeel van uw eigen kledinglijn, van stof tot knoop, gesampled, gecontroleerd en getest door onze quality controllers.

Zij testen de kleding volgens de richtlijnen van de ECLA Group (European Technical Clothing Group) op onder andere pilling, het af- en aanbloeden van kleuren, wind- en waterdichtheid, kleurechtheid, wrijfechtheid en krimp.

Pre-production sample

Voldoen alle losse onderdelen van uw kledinglijn aan de juiste waarden, dan wordt een pre-production sample gemaakt. Dit sample wordt nagemeten, doorgepast en gewassen. Ook u als klant krijgt een pre-production sample te zien ter goedkeuring. Is alles helemaal naar wens, dan nemen wij uw kledinglijn in productie.

Onze kleding wordt in meer dan 65 landen wereldwijd gedragen

Duurzame doelstellingen & productie

Duurzaamheid zit in ons DNA en het leveren van uitstekende kwaliteit gaat voor Company Fits hand in hand met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij spannen ons in voor mens en milieu en zetten ons middels diverse projecten, certificaten en initiatieven in voor het identificeren, voorkomen en verminderen van maatschappelijke risico’s en het nog verder verduurzamen van onze collecties en productieketens.

Duurzame materialen & recycling

Dit doen wij onder andere door onze bedrijfskleding zoveel mogelijk van duurzame materialen te produceren en na gebruik te recyclen. Hiermee verminderen we met onze productie de impact op het milieu en gaan we verspilling middels recycling tegen.

Samenwerkingen

Wij realiseren ons dat wij niet alleen de gehele keten kunnen verbeteren. Om echt stappen te kunnen maken, is samenwerking belangrijk. Dit is onder andere waarom wij een samenwerking met UNICEF aan zijn gegaan en wij in 2016 het Convenant Duurzame kleding en textiel ondertekend hebben. Het Convenant verplicht ons jaarlijks een extensieve ketenrisico analyse te maken en op de toekomst gefocust te blijven.

In ons uitgebreide MVO rapport laten wij zien wat wij op het gebied van MVO allemaal ondernemen en geven we tegelijkertijd een transparante kijk op waar wij produceren, wat bepaalde risico’s zijn en waar wij op sociaal vlak en op het gebied van milieu nog stappen kunnen maken.

Wij produceren onze bedrijfskleding zoveel mogelijk van duurzame materialen

Webshop, logistiek en distributie

Een samenwerking met Company Fits stopt niet enkel bij het ontwerpen en produceren van bedrijfskleding. Wij ontwikkelen namelijk ook webshops van waaruit de kleding eenvoudig besteld kan worden. Uw webshop kan naar wens worden ingericht en is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen van de bedrijfskleding een fluitje van een cent wordt.

Helpdesk

Zijn er toch vragen, dan kunnen medewerkers terecht bij onze helpdesk, die de hele dag door zowel telefonisch als per mail bereikbaar is. Wij nemen de gehele praktische uitvoering van bedrijfskleding voor u uit handen!

Voorraadbeheer

In ons magazijn en distributiecentrum te Apeldoorn kunnen wij uw volledige voorraad bedrijfskleding in opslag houden. Daarnaast kunnen wij de levering vanuit ons magazijn naar uw medewerkers verzorgen. Wij werken met een geautomatiseerd ordersysteem, waardoor bestellingen snel en efficiënt worden geleverd. Momenteel wordt onze bedrijfskleding naar meer dan 68 verschillende landen wereldwijd verstuurd!

Wij houden uw voorraad in de gaten en trekken op tijd aan de bel als een repeat productie noodzakelijk is. U heeft daarom zelf geen omkijken meer naar de bedrijfskleding.

Wij slaan uw kleding op en leveren uit op iedere gewenste locatie