• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Modieuze bedrijfskleding voor Ami Kappers

Modieuze bedrijfskleding voor Ami Kappers

Al meer dan 50 jaar staat AMI Kappers voor vakmanschap in een prettige omgeving. Hierbij hoort uiteraard bijpassende bedrijfskleding, welke Company Fits heeft ontworpen en geproduceerd.

BrancheWellness

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam AMI Kappers
Collectie Werkkleding
Vestigingen 100+ vestigingen in Nederland

AMI Kappers staat bekend om trendsettende kapsels, hippe interieurs en een jonge, modebewuste doelgroep. Dat bedrijfskleding allesbehalve saai hoeft te zijn, bewijzen de modieuze items die wij twee keer per jaar speciaal voor de hairstylisten van AMI kappers ontwerpen en produceren. Iedere zomer en winter haalt het styling team van Company Fits inspiratie uit de nieuwste fashionshows en presentaties van trendforecasters om alle kapsters die look te geven die perfect aansluit bij de laatste trends.

Kapperskleding 

Stijlvol en comfortabele bedrijfskleding, passend voor iedere medewerker binnen jouw organisatie. Dát is waar Company Fits voor staat. Wij volgen de modetrends op de voet en stellen probleemloos een bedrijfsoutfit samen dat past binnen jouw bedrijf. Om een professionele look te creëren, neigen steeds meer bedrijven naar bedrijfskleding welke niet alleen functioneel is maar ook stijlvol. Zo hebben wij ook kapperskleding ontwikkeld welke niet alleen een hoog draagcomfort heeft maar welke ook aansluit bij de modetrends van nu.  

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken