• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal

Duurzaamheid bij Company Fits

Wij streven ernaar om hoogwaardige bedrijfskleding te leveren en duurzaamheid te integreren in al onze processen. Bij Company Fits zit duurzaamheid in ons DNA en dit komt tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden.

Duurzame materialen

Wij streven ernaar om onze bedrijfskleding te maken met zorgvuldige geselecteerde duurzame materialen, zoals biologisch katoen en gerecyclede petvezels. Door het gebruik van deze duurzame materialen en het recyclen van kleding, verminderen wij geleidelijk de impact van onze producties op het milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een essentieel onderdeel geworden van ons bedrijfsbeleid en dagelijkse werkzaamheden. Wij streven ernaar om maatschappelijke risico's te identificeren, te verminderen en te voorkomen, en onze collecties en productieketens verder te verduurzamen. Wil je meer weten over MVO-beleid, lees dan ons MVO-rapport.

Samen zetten wij ons in voor zowel mens als milieu!

Recycling

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze productieprocessen van de bedrijfskleding erg serieus. Naast het streven naar het gebruik van duurzame materialen, hebben wij ook een recyclingprogramma geïmplementeerd. Hierdoor kunnen onze klanten ervoor kiezen om oude bedrijfskleding een tweede leven te geven. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 16,6 ton kleding gerecycled. Herbruikbare kleding wordt opnieuw ingezet, terwijl gerecyclede kleding wordt verwerkt en wordt omgezet naar nieuwe grondstoffen. Lees hier meer over ons recyclingproces!