• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal

Bedrijfskleding collectie Adlår

Adlår Castra, de innovatieve nieuwkomer in warmtepompen, zet nieuwe werkkleding in om hun naamsbekendheid te vergroten. Ontdek hoe de bedrijfskleding Adlår helpt om een professionele uitstraling te creëren en hun merk versterkt. Lees verder en laat je inspireren!

BrancheTechniek

Project Manager Ferdi van Breukelen

Klantnaam Adlår Castra
Aantal dragers ± 50
Collectie Werkkleding

Een versterkte naamsbekendheid door nieuwe bedrijfskleding

In de concurrerende wereld van warmtepompen wil Adlår opvallen en hun merk versterken. Met de nieuwe bedrijfskleding van Company Fits is het logo van Adlår opvallend en stijlvol zichtbaar op elk kledingstuk. Of het nu gaat om de technicus in het veld of een kantoormedewerker, iedereen draagt bij aan de herkenbaarheid van Adlår. Het resultaat? Een uniforme en professionele uitstraling door de nieuwe bedrijfskleding.

Het jonge team van ervaren CV- en warmtepomp monteurs zijn echte vakmensen. Ze werken dagelijks in allerlei omstandigheden, waardoor de werkkleding niet alleen comfortabel moest zijn maar ook functioneel. Company Fits heeft een werkkleding collectie samengesteld die perfect aansluit bij de behoeften van de technici. De nieuwe kledinglijn helpt de monteurs om hun werk efficiënt uit te kunnen voeren, terwijl zij er ook nog eens representatief uitzien.

Ook voor de kantoormedewerkers heeft Adlår stijlvolle bedrijfskleding toegevoegd aan de collectie, waardoor zij bijdragen aan de professionele uitstraling van het bedrijf. Danzij uniforme bedrijfskleding ontstaat er eenheid binnen de verschillende afdelingen. 

Company Fits is jouw totaalleverancier voor alle bedrijfskleding, van veiligheidsschoenen tot aan nette werkpolo's.Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle bedrijfskleding om jouw gehele team te kleden.

Werkkleding voor monteurs

Bij Company Fits begrijpen wij dat werkkleding voor monteurs meer is dan een uniform. Het zorgt niet alleen voor functionaliteit maar biedt ook veiligheid. Onze bedrijfskleding combineert comfort, functionaliteit, veiligheid en stijl, zodat jouw team zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: vakmanschap leveren. Van verstevigde kniestukken tot handige zakken en rekbare stoffen. Wij stellen een werkkleding collectie samen die voldoet aan jouw wensen en eisen. Wil je dat jouw team er net zo professioneel en verzorgd uitziet als Adlår? Neem dan vandaag nog contact op met Ferdi en ontdek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken?
Bel Ferdi!

Afspraak maken