• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie High Five

Bedrijfskleding collectie High Five

In de snelle, veeleisende wereld van nu is het verlangen naar evenwicht en persoonlijke gezondheid groter dan ooit. High Five biedt daarom vitaliteitsdiensten aan binnen bedrijven om gezondheid en vitaliteit op de werkvloer te bevorderen. Company Fits helpt High Five om de medewerkers hun werk in stijl en zo comfortabel mogelijk te kunnen doen.

BrancheSport

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam High Five Health Promotion B.V.
Aantal dragers ± 240
Collectie Sportkleding
Internationaal De kleding wordt gedragen in Nederland, Duitsland en Engeland

De nieuwe kleding is door de medewerkers van High Five uitbundig getest, waardoor een collectie is ontstaan die volledig bij hun wensen aansluit. Zo zijn de kledingstukken gemaakt van zeer comfortabele en rekbare kwaliteit. De collectie bestaat onder andere uit een sportshirt, -broek, -legging, -vest en een dri fit sport T-shirt. Alle items sluiten naadloos aan bij de High Five huisstijl.

Bedrijfskleding voor de sportsector 

Wij stellen graag samen met de klant een sportieve kledinglijn op, welke passend is bij de huisstijl van de klant. Gezien onze jarenlange ervaringen met het ontwerpen van sportoutfits voor de grootste fitnesscentra en zwembadketens van Nederland, weten wij als geen ander waar goede sportkleding aan moet voldoen. Een goede fit, veel beweeglijkheid en een sportieve pasvorm en uitstraling. Company Fits denkt tijdens het ontwerpen aan al deze facetten en zorgt voor een sportkleding van hoge kwaliteit.  

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken