• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal

Bedrijfskleding collectie Lely

Als internationaal familiebedrijf in de agrarische sector streeft Lely ernaar om het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. En daar hoort ook bijpassende werkkleding bij van Company Fits!

Project Manager Roland Morsink

Klantnaam Lely B.V.
Aantal medewerkers 2300
Collectie Werkkleding, representatieve kleding en vrijetijdskleding
Dragers In meer dan 50 landen

De Lely collectie is een uitgebreide collectie welke bestaat uit werkkleding, representatieve kleding en vrijetijdskleding. De bekende huisstijl van Lely is ook doorgevoerd in de kledingstukken, zo zijn veel items voorzien van het Lely logo. Wereldwijd dragen veehouders kledingstukken uit het ruime Lely assortiment.

De werkkleding in de Lely collectie is gemaakt van duurzame materialen zoals bio-katoen en recyclede polyester. Hiermee realiseren we een jaarlijkse besparing van:

  • 45.876 kg CO2*, dit staat gelijk de uitstoot van een auto die ±400.000 km rijdt
  • 1.174.796 MJ*, dit staat gelijk aan de elektriciteitsconsumptie van 118 huishoudens.
  • 29.595.119 liter water*, dit staat gelijk aan het jaarlijkse waterverbruik van 569 mensen.

* Dit is in vergelijking met de vorige werkkleding collectie welke niet gemaakt was van duurzame materialen. Bovenstaande getallen zijn berekend met de Modint eco-tool.

Werkkleding

De werkkleding wordt niet alleen gedragen in de Lely fabriek, maar ook door (service)monteurs van over de hele wereld. Ook melkveehouders die één of meerdere Lely machines op de boerderij hebben, dragen de functionele Lely werkkleding met trots en plezier. Bij elke machine worden namelijk een aantal Lely werkkleding items mee geleverd.  

De casual kleding wordt door medewerkers en klanten van Lely in hun vrije tijd gedragen. Deze collectie bestaat uit verschillende artikelen zoals T-shirts, polo’s, truien en overhemden en blouses. Jaarlijks worden hier nieuwe artikelen aan toegevoegd, passend bij het huidig modebeeld. 

Speciaal voor beurzen en andere evenementen is er een speciale collectie gemaakt voor Lely medewerkers. De representatieve collectie bestaat uit overhemden, blouses, gebreide truien, colberts, blazers en polo’s.

Werkkleding voor de agrarische sector 

Ben jij werkzaam binnen de agrarische sector? Dan weet je als geen ander dat bewegingsvrijheid erg belangrijk is voor de kleding die je draagt tijdens het werken. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskleding, proberen wij zoveel mogelijk mee te denken met de klant. Voor Lely hebben wij bijvoorbeeld stretch-stof rond de knieën toegevoegd, om meer bewegingsvrijheid te creëren bij de Amerikaanse overall.  

De meeste werkzaamheden binnen de agrarische branche bevinden zich in de frisse buitenlucht. Dit betekent ook dat er in de koudere maanden van het jaar buiten gewerkt wordt. In de Lely collectie zijn items toegevoegd speciaal voor deze periode van het jaar. De collectie bevat een wind- en waterdichte winterjas welke gemaakt is van duurzame materialen.  

Elke branche is uniek en heeft specifieke eisen en wensen. Wij streven er altijd naar om een collectie te ontwerpen en produceren die voldoet aan deze wensen. Zo ook voor jouw bedrijf!

Een afspraak maken?
Bel Roland!

Afspraak maken