• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie Paleis Het Loo

Bedrijfskleding collectie Paleis Het Loo

Midden op de Veluwe ligt het grootste, authentieke 17e-eeuwse paleis genaamd Paleis Het Loo. Het paleis werd meer dan 300 jaar lang bewoond door de Oranjes, maar is tegenwoordig een museum. Bezoekers van het paleis kunnen ontdekken hoe de Oranjes op deze plek hebben gewoond, gewerkt en hebben genoten van de indrukwekkende tuinen en het paleis. De afgelopen jaren heeft het paleis een verbouwing doorgemaakt. Naast het paleis heeft ook de bedrijfskleding van de medewerkers en vrijwilligers een metamorfose ondergaan.

BrancheCultureel erfgoed

Project Manager Roland Morsink

Klantnaam Paleis Het Loo
Aantal medewerkers ± 370
Collectie Werkkleding en representatieve kleding

Bij de heropening van het Paleis hoorde uiteraard ook bijpassende nieuwe bedrijfskleding. Er zijn ± 370 mensen werkzaam bij het paleis, verspreid over verschillende afdelingen. Door de verschillende werkzaamheden per afdeling waren er ook verschillende wensen voor de nieuwe werkkleding. Een mooie uitdaging om deze afdelingen te voorzien van bijpassende bedrijfskleding en tegelijkertijd een eenheid te vormen tussen de medewerkers verdeeld over de verschillende afdelingen.

Hierdoor is er een uitgebreide collectie ontstaan van representatieve kleding en werkkleding. De representatieve kleding wordt onder andere gedragen door de servicemedewerkers, duty managers, horecamedewerkers en beveiliging. De medewerkers van de tuindienst, facilitaire services en vastgoed en techniek dragen werkkledingstukken.

Het creëren van eenheid en differentie binnen één bedrijfskleding collectie heeft ertoe geleid dat er voor de representatieve- en werkkleding is gekozen voor één collectie bestaande uit verschillende artikelen, welke in meerdere kleuren wordt aangeboden. Zo hebben de afdelingen dezelfde artikelen uit de representatieve collectie, echter heeft elke afdeling een unieke kleur. Hierdoor ontstaat er verscheidenheid tussen de afdelingen en tegelijkertijd een eenheid.

De kostuums zijn voor de beveiliging zwart, voor de horeca blauw en voor de bezoekersservice is dit blauw met wit polka dot. Per afdeling wordt er een andere kleur logo op de kleding gebruikt.  

Hoogwaardige bedrijfskleding

Bij het samenstellen van de collectie zijn we de kwaliteit en het comfort niet uit het oog verloren. Vrijwel alle artikelen zijn gemaakt van comfortabele stretch stoffen of bevatten stretch panelen op belangrijke plekken. Aan de horeca- en service medewerkers collecties zijn jurken toegevoegd uit onze eigen FITS collectie. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige travel kwaliteit en zijn een gewild artikel onder de dames.

De bedrijfskleding collectie voor Paleis Het Loo is zeer uitgebreid qua artikelen, zodat elke medewerker de keuze kan maken uit verschillende artikelen die het beste bij hem/haar passen.

En tot slot zijn wij, Company Fits, als trotse leverancier ook ambassadeur van Paleis Het Loo!

Een afspraak maken?
Bel Roland!

Afspraak maken