• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal

Bedrijfskleding collectie Partou

Partou is met haar ruim 800 locaties en ± 10.000 medewerkers de grootste kinderopvang organisatie van Nederland. Voor de nieuwe collectie is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de grote aantal medewerkers van het bedrijf. Met als resultaat een uitgebreide nieuwe kledingcollectie.

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam Partou B.V.
Aantal dragers ± 10.000
Collectie Werkkleding

Partou heeft een groot aantal medewerkers die bedrijfskleding dragen. Hiervoor is ook een uitgebreide collectie geproduceerd met daarin voor elk wat wils. De meeste items zijn in meerdere kleuren uitgevoerd, waardoor medewerkers echt hun eigen collectie kunnen samenstellen. Omdat de medewerkers veel in beweging zijn en veel moeten bukken en tillen, is rekening gehouden met hun wens om de kleding wat langer te maken en niet te strak om het lichaam te laten vallen.

Recycling van de oude bedrijfskleding

De nieuwe bedrijfskleding is inmiddels uitgerold op ruim 800 verschillende locaties door het land en wordt door zo’n 10.000 medewerkers gedragen. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe bedrijfskleding, lopen wij het gehele proces van onze klanten door. Uiteraard vergeten wij hierbij ook niet de oude bedrijfskleding van de klant. 

Door onze samenwerking met een specialist op het gebied van recycling is ervoor gekozen om de oude kleding in te zamelen en te recyclen. Hierdoor heeft de bedrijfskleding een tweede leven kunnen krijgen. Het gerecyclede materiaal wordt ingezet als non-wovens voor bijvoorbeeld de auto-, drainage- en isolatie-industrie.

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken