• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal

Bedrijfskleding collectie Pathé

Met in totaal 29 bioscopen verspreid door het hele land, is Pathé bekend bij een groot publiek in Nederland. De herkenbare huisstijl van de bioscoop is ook terug te zien in de bedrijfskleding welke geleverd wordt door Company Fits.

BrancheTheater

Project Manager Ferdi van Breukelen

Klantnaam Pathé Theathres B.V.
Collectie Representatieve kleding en werkkleding

De collectie van Pathé bestaat uit representatieve kledingstukken en casual werkkleding. De collectie bestaat uit casual werkkledingstukken zoals een polo, shirt en broek. Alle items zijn voorzien van het Pathé logo en sluiten aan bij de huisstijl van het bedrijf. Elke manager van Pathé wordt voorzien van een perfect kostuum. De maatpakken worden speciaal aangemeten door Company Fits. 

Bedrijfskleding in het theater 

De kleding die door de medewerkers wordt gedragen draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Het is als het ware het visitekaartje van de organisatie naar jouw klanten toe. Samen met jou kijken wij naar de wensen van de medewerkers en ontwerpen wij een collectie welke geschikt is voor alle dragers. Voor de bioscoopmedewerkers van Pathé hebben wij bijvoorbeeld casual bedrijfskleding ontworpen, dit sluit goed aan bij de identiteit van het bedrijf.  

Een afspraak maken?
Bel Ferdi!

Afspraak maken