• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal

Bedrijfskleding collectie SPAR

SPAR is met ± 13.000 winkels in 48 landen één van de grootste foodretailers in de wereld. In Nederland zijn er ruim 450 zelfstandige SPAR winkels. Zoals SPAR ook zelf benoemt zijn duurzaamheid en eigentijds karakter belangrijke elementen die aansluiten bij de supermarktketen. Deze elementen komen terug in de nieuwe kleding van SPAR.

BrancheDetailhandel

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam SPAR Holding B.V.
Aantal dragers ± 6500
Collectie Duurzame werkkleding
Oude collectie Is ingezameld en gerecycled

Vanwege de groei van foodservice binnen SPAR, staat een foodservice gerichte, ambachtelijke, hygiënische en gastvrije uitstraling binnen de collectie centraal. De nieuwe kledinglijn is niet alleen vernieuwend en modern maar er is ook gekozen om gebruik te maken van natuurlijke tinten en materialen. Door de gekozen materialen en kleuren is de collectie sfeervol en toegankelijk. Voor alle items is gekozen voor een genderneutrale insteek, waarbij dames en heren hetzelfde uitstraling dragen. De nieuwe kledinglijn is volledig van duurzame materialen geproduceerd.

Duurzame bedrijfskleding

Uniek aan de nieuwe kledinglijn van SPAR is dat deze volledig van duurzame materialen is geproduceerd. Er is gebruik gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en gerecycled polyester gemaakt van gerecyclede petflessen. Aan elk kledingstuk is een duurzaamheidslabel bevestigd, waarop te zien is van welke duurzame materialen het item is gemaakt.

Ook wordt de oude bedrijfskleding niet vergeten in dit proces. Elke vestiging krijgt een recyclezak toegestuurd, waarmee de oude bedrijfskleding ingezameld kan worden om vervolgens te recyclen. De oude bedrijfskleding krijgt hiermee een tweede leven.

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken