• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal

Bedrijfskleding collectie Stella

Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. Elke e-bike wordt met veel liefde en vakmanschap voor hun klanten gemaakt. De belofte van Stella is: altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach. Niet alleen worden de e-bikes van Stella op maat gemaakt, ook de bedrijfskleding voor de medewerkers is speciaal voor Stella ontworpen.

BrancheFietsbranche

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam Stella Fietsen B.V.
Aantal medewerkers ± 550
Aantal vestigingen 40+ in binnen- en buitenland
Collectie Werkkleding

Stella heeft speciaal voor haar medewerkers een leuke kledinglijn gecreëerd welke volledig gebaseerd is op de Stella huisstijl. Enkele artikelen uit de bedrijfskleding collectie van Stella zijn: polo’s, sweatvesten, softshell jacks, workers en shorts. Niet alleen zijn de items ingeverfd in de huisstijlkleuren van Stella maar zijn er ook als leuk detail kleine fietsjes verwerkt in de kraag van de polo. De medewerkers kunnen hun outfit helemaal compleet maken met een paar veiligheidsschoenen, die (net als de kleding) door de medewerkers zelf besteld kunnen worden op de kleding webshop die wij voor Stella ontwikkeld hebben.

Stella 3D ontwerpen

Onze stylingafdeling maakt steeds vaker de ontwerpen van de producten in 3D. Hierdoor krijgen onze klanten een nog duidelijker beeld van hoe de kledingstukken eruit komen te zien.  

Alle details worden in de 3D ontwerpen toegevoegd en de daadwerkelijke materialen die voor het kledingstuk gebruikt gaan worden, worden ook getoond in het ontwerp. Het eindresultaat is een fotorealistisch beeld van het kledingstuk, voordat het al een fysiek sample betreft.  

Doordat we de daadwerkelijke materialen invoeren zie je ook hoe het artikel in werkelijkheid valt. En kunnen er aanpassingen worden gedaan aan het ontwerp voordat het in de productiefabrieken wordt gesampled. Door gebruik te maken van 3D ontwerpen wordt het sampling proces ingekort.  

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken