• Wereldwijde verzending
 • Kleding Management Systeem
 • Jarenlange ervaring
 • Unieke designs
Inlog klantenportaal
 • Home
 • Certificeringen

Certificeringen en duurzame partnerschappen

Naast kwaliteit is duurzaamheid en een ethische bedrijfsvoering naadloos verweven in al onze activiteiten. Om te zorgen dat het materiaal in onze bedrijfskleding eerlijk en duurzaam wordt geproduceerd, hebben wij verschillende duurzame partnerschappen en certificeringen. Benieuwd naar onze partnerschappen en certificeringen? Lees dan snel meer.

BCI (Better Cotton Initiative)

Het Better Cotton Initiative is een initiatief dat zich richt op het verduurzamen van de katoenteelt. Door te kiezen voor BCI katoen worden katoenboeren begeleid in een continue verbetering op zowel milieu als sociaal vlak in de grondstof- en vezelproductie van katoen.

GOTS (Global Organic Textile Standard)

Global Organic Textile Standard is een certificering waaraan wij voldoen. Hierdoor maken wij gebruik van biologisch katoen dat zowel op milieu- als sociaalvlak te traceren is en wij onze klanten kunnen garanderen dat het katoen dat wij gebruiken vrij is van pesticiden en geproduceerd is middels duurzame katoenlandbouw.

OCS (Organic Content Standard)

Daarnaast zijn wij OCS-gecertificeerd, waardoor onze kledingcollecties ook uit 100% biologische/ natuurlijke materialen kunnen bestaan. Het certificaat controleert op het biologische productieproces, verbod op bestrijdingsmiddelen en een waterbeheerplan.

GRS (Global Recycled Standard)

Naast het gebruik van biologische materialen, zijn wij ook gecertificeerd op het gebruik van gerecyclede materialen. Het GRS certificaat geeft aan dat kledingstukken voor minstens 50% uit gerecyclede materialen bestaan en controleert dit middels het traceren van de kledingstukken. Ook stelt GRS sociale eisen, zoals het verbod op kind- en dwangarbeid.

RCS (Recycled Claim Standard)

Dit certificaat geeft aan dat een kledingstuk voor minstens uit 5% gerecycled materiaal bestaat. Het gehele productieproces wordt getraceerd en is dan ook volledig gecertificeerd. Er wordt bijvoorbeeld gerecycled polyester toegepast in een artikel van Repreve PET-flessen, waardoor de garantie wordt geboden dat er geen nieuwe flessen worden ingezet.

ISO 9001: Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het helpt ons om consistente en hoogwaardige producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten en wet- en regelgeving.

Voordelen van ISO 9001:

 • Procesoptimalisatie: door processen te analyseren en continue te verbeteren, zullen de processen geoptimaliseerd worden.
 • Risicobeheer: door optimaliseren van processen zullen risico’s in kaart worden gebracht, waardoor deze beheert kunnen worden.
 • Verhoogde klanttevredenheid: gestroomlijnde processen zorgen ervoor dat de klanttevredenheid wordt verhoogd.

ISO 14001: Milieumanagement

ISO 14001 is de internationale standaard voor milieumanagementsystemen. Het helpt ons onze milieuprestaties te verbeteren door de impact van onze activiteiten op het milieu te verminderen.

Voordelen van ISO 14001:

 • Duurzaamheid: door het verminderen van activiteiten op het milieu.
 • Compliance: door te voldoen aan milieuwet- en regelgeving.

ISO 27001: Informatiebeveiliging

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiligingsmanagement. Het helpt ons om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen.

Voordelen van ISO 27001:

 • Gegevensbescherming: het beschermen van vertrouwelijke gegevens binnen onze organisatie.
 • Vertrouwen: het versterken van het vertrouwen van klanten in onze informatiebeveiliging.
 • Risicobeheer: door het identificeren van potentiële risico’s kunnen er beheersmaatregelen worden opgesteld om deze risico’s te voorkomen.

Onze toewijding aan kwaliteit, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit, met respect voor milieu en met de zekerheid dat er vertrouwelijk met informatie wordt omgegaan. Onze duurzame partnerschappen en certificeringen zijn een bewijs van onze inzet om te voldoen aan de normen en ethisch en duurzaam te handelen.

Wil je meer weten over onze duurzame partnerschappen of certificeringen? Neem dan contact met ons op!

Een afspraak maken? Bel Anne!

Afspraak maken