• Wereldwijde verzending
 • Kleding Management Systeem
 • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
 • Home
 • Kleding Management Systeem

Optimaliseer jouw bedrijfskledingproces met ons Kleding Management Systeem

Bij Company Fits begrijpen we dat het beheren van bedrijfskleding zo efficiënt mogelijk voor onze klanten moet zijn. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een oplossing die het proces zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk maakt voor jou als klant. Met ons Kleding Management Systeem (KMS) streven we ernaar om het beheren en bestellen van bedrijfskleding moeiteloos te maken zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Wat houdt het Kleding Management Systeem in?

Het Kleding Management Systeem is een online bestelomgeving die exclusief is ontwikkeld voor bedrijven om het proces van het bestellen en beheren van bedrijfskleding te vereenvoudigen. Met behulp van ons KMS krijgen klanten toegang tot een op maat gemaakte webshop waar ze snel en gemakkelijk hun bedrijfskleding kunnen bestellen.

Voordelen van ons KMS

 • Efficiëntie: Met ons KMS kunnen wij het bestelproces van bedrijfskleding voor onze klanten verbeteren en tijd besparen.
 • Inzichtelijk: Klanten hebben inzichten in bestellingen, orderstatussen en verzendinformatie, waardoor ze altijd op de hoogte blijven van de voortgang. 
 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig voor medewerkers om snel en gemakkelijk de benodigde bedrijfskleding te bestellen.
 • Flexibiliteit: Ons KMS kan worden geïntegreerd met bestaande systemen en processen, waardoor het naadloos kan worden geïmplementeerd binnen jouw bedrijfsprocessen.
 • Maatwerk: De functionaliteit van het KMS kan verschillen per bedrijf, zodat de webshop aansluit bij de bestel wensen van de klant.

Hoe werkt de persoonlijke webshop?

Onze projectmanagers werken samen met jou om een webshop te creëren die perfect aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf.

Via ons bestelsysteem krijgen medewerkers en/of managers toegang tot de webshop, waar ze het bedrijfskledingpakket kunnen bestellen. Het KMS kan ingesteld worden om medewerkers alleen de artikelen te laten bestellen die zijn toegewezen aan hun specifieke functie.

Daarnaast kan het bestelsysteem geconfigureerd worden met de afgesproken artikelprijzen, zodat bestellers direct inzicht hebben in de kosten van hun bestellingen. Ook kan er gekozen worden voor  het puntensysteem, waarbij artikelen in plaats van prijzen een bepaald aantal punten krijgen. Elke medewerker krijgt een puntenbudget waarmee ze artikelen kunnen bestellen. Wanneer deze punten zijn opgebruikt, is bestellen niet meer mogelijk totdat er nieuwe punten beschikbaar worden gesteld.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen aangewezen medewerkers of managers toegang te geven tot de bestelomgeving.

Efficiënt beheer met ons KMS

 • Personalisatie: Onze projectmanagers werken samen met jou om een webshop te creëren die perfect aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf.
 • Bestelgemak: Medewerkers kunnen met slechts enkele klikken bedrijfskleding bestellen via het bestelsysteem.
 • Orderbeheer: Onze orderbeheer functies bieden inzicht in de bestellingen, orderstatussen en verzendinformatie
 • Integraties: Ons KMS kan worden geïntegreerd met verschillende systemen door middel van koppelingen, om een naadloze workflow te creëren.

Met het Kleding Management Systeem van Company Fits streven we ernaar om jouw bedrijfskledingproces te optimaliseren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw bedrijfskledingproces en ontdek de voordelen van ons KMS.

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken