• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie Schotpoort

Bedrijfskleding collectie Schotpoort

Al meer dan 90 jaar is het Nederlandse Schotpoort Logistics gespecialiseerd in transport- en logistieke dienstverlening. Bij een bedrijf dat toegewijd is aan het leveren van hoogwaardige service hoort ook bijpassende werkkleding, en daar komt Company Fits in het beeld.

Project Manager Ferdi van Breukelen

Klantnaam Schotpoort Logistics
Aantal dragers ± 150
Collectie Werkkleding

Schotpoort Logistics collectie

Schotpoort is een fullservice logistieke dienstverlener voor haar klanten. Wegens het brede scala aan diensten dat Schotpoort aanbiedt, is er gekozen voor bedrijfskleding die past bij hun specifieke behoeften. Voor de logistieke medewerkers heeft Schotpoort gekozen voor polo’s en softshell jassen. Daarnaast dragen de chauffeurs High Visibility jassen en vesten om goed zichtbaar te zijn op de weg, wat essentieel is voor hun veiligheid en die van anderen.

High Visibility kleding

High Visibility jassen, ook wel bekend als hoge zichtbaarheidsjassen of veiligheidsjassen, zijn speciaal ontworpen om de drager goed zichtbaar te maken, vooral in omstandigheden met weinig licht of bij slecht weer. De kledingstukken zijn vaak gemaakt van fluorescerende kleuren, zoals geel of oranje, en reflecterende strepen die oplichten wanneer er licht op schijnt. High Visibility kleding wordt voornamelijk gedragen in sectoren waar hoge zichtbaarheid essentieel is voor de veiligheid van de dragers.

Werkkleding transport & logistiek

Company Fits is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding, ook voor werkkleding voor logistiek en transport. Kwaliteit en veiligheid zijn altijd prioriteit bij het samenstellen van collecties voor onze klanten. In de transport- en logistieke sector zijn de werkzaamheden vaak fysiek zwaar, waardoor de kleding ook tegen een stootje moet kunnen. Naast kwalitatief hoogwaardige werkkleding bieden wij ook high visibility kleding aan.

Benieuwd wat Company Fits voor jou kan betekenen? Neem contact op met Ferdi!

Een afspraak maken?
Bel Ferdi!

Afspraak maken