• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Werkkleding logistiek & transport

Werkkleding logistiek & transport

Op het gebied van werkkleding voor logistiek is Company Fits dé specialist. Voor bezorgers en alle andere professionals in de logistieke sector leveren wij comfortabele bedrijfskleding op maat. Volledig in de stijl van jouw bedrijf, voor een professionele uitstraling.

Werkkleding voor logistiek bij Company Fits

De professionals van Company Fits ontwerpen en produceren al sinds 2001 werkkleding voor logistiek en transport. Onze werkkleding sluit naadloos aan en is gericht op het comfort van de medewerker. De bedrijfskleding van Company Fits wordt op maat gemaakt op een duurzame wijze. Van ontwerp tot en met de levering, wij regelen het gehele proces voor je.

Veilige en stevige werkkleding voor logistiek

Bij werkkleding voor logistiek en transport is het belangrijk dat de kleding veiligheid en stevigheid biedt. Door de fysieke werkzaamheden van de logistieke medewerkers weten wij dat de kleding comfort moet bieden én tegen een stootje moet kunnen.

Werkkleding voor logistiek: High Visibility en PBM’s

Als het aankomt op de veiligheid bij werkkleding voor logistiek en transport, is bij ons ook overal aan gedacht. Bij ons is het mogelijk om High Visibility kleding te laten maken, voor transportmedewerkers bij wie dit een vereiste is. Wij zijn bekend met de EN ISO 20471 norm voor hoge zichtbaarheidskleding. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk aan werkhandschoenen, werkschoenen en veiligheidsbrillen. Het complete pakket is eenvoudig te regelen onder één dak.

Onze bedrijfskleding voor transport:

  • kan tegen een stootje;
  • is gemaakt volgens alle eisen op het gebied van veiligheid;
  • is te combineren met PBM's;
  • is comfortabel voor een fysiek beroep;
  • is volledig in jouw huisstijl te ontwerpen.

Duurzame werkkleding voor transport

Naast comfortabel en conform de eisen op het gebied van veiligheid, bieden wij onze klanten de optie om te kiezen voor duurzame werkkleding voor transport. Wanneer hiervoor gekozen wordt zal in het gehele traject een duurzame werkwijze verweven zitten. Wij doen er alles aan om tijdens het traject door te besparen op waterverbruik, energieverbruik en CO2-uitstoot. De werkkleding is van hoogwaardige kwaliteit waardoor de kleding lang meegaat, waardoor er minder snel kleding afgeschreven hoeft te worden. En wordt de kleding na intensief gebruik dan toch afgeschreven, dan kan ervoor gekozen worden dat wij de kleding recyclen voor de klant. De vezels worden dan gebruikt in nieuwe producten, waardoor we de kleding een tweede leven kunnen geven.

Onze moderne, comfortabele en veilige werkkleding voor transport is exact af te stemmen op de stijl en vereisten van jouw bedrijf. Daardoor zorg je voor blije medewerkers én een professionele uitstraling. Wil je meer weten over onze werkkleding op maat? Neem dan contact met ons op.

Een afspraak maken?
Bel Ferdi!

Afspraak maken