• Wereldwijde verzending
 • Kleding Management Systeem
 • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
 • Home
 • Werkkleding voor de kinderopvang

Werkkleding voor de kinderopvang

Als het gaat om werkkleding voor de kinderopvang is Company Fits dé specialist. Wij ontwerpen en produceren werkkleding op maat die modieus is, comfortabel en in een herkenbare stijl. Daarnaast zit duurzaamheid letterlijk en figuurlijk verweven in onze werkwijze.

Werkkleding voor de kinderopvang? Company Fits!

Al sinds 2001 ontwerpen en produceren wij werkkleding voor de kinderopvang die perfect past bij de eisen en wensen van jouw bedrijf. Wij van Company Fits nemen wanneer gewenst het hele proces uit handen, zodat jij tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Op duurzame wijze en vol passie verzorgen wij voor jou het totaalplaatje.

Werkkleding voor de kinderopvang: fashion en huisstijl

Het naar wens maken van bedrijfskleding voor de kinderopvang betekent doorgaans het creëren van kleding voor grote groepen dames. Daarbij zijn fashion en tegelijkertijd het vasthouden aan de huisstijl belangrijke elementen. Door de jaren heen hebben wij dit voor diverse kinderopvanginstellingen succesvol gedaan. Daar komt bij dat de kleding vaak speelse, vrolijke elementen heeft, zodat het kinderen aanspreekt. Zij komen er immers het meest mee in aanraking.

Meebewegende werkkleding voor de kinderopvang

Naast dat onze werkkleding voor de kinderopvang modieus en in een herkenbare stijl wordt gemaakt, zijn ook comfort en stevigheid belangrijke thema’s. Onze bedrijfskleding voor de kinderopvang wordt zó gemaakt, dat het meebeweegt met de beweging van de medewerker. Bewegingen zoals bukken en tillen zijn in onze werkkleding voor de kinderopvang geen issue. Bovendien wordt er altijd rekening gehouden met het feit dat de kleding tegen een stootje kan.

Lees meer over onze bedrijfskleding op maat. 

Onze werkkleding voor de kinderopvang:

 • is modieus en past bij jouw huisstijl;
 • is aansprekend voor kinderen;
 • zit comfortabel bij een actief beroep;
 • kan tegen een stootje.

Duurzame bedrijfskleding voor de kinderopvang

Dat laatste zorgt er ook meteen voor dat er niet onnodig kleding wordt weggegooid. Onze bedrijfskleding voor de kinderopvang gaat lang mee, waardoor duurzaamheid wordt gewaarborgd. Onze werkkleding voor de kinderopvang is bovendien duurzaam omdat wij in het gehele traject bewust besparen op water, energie en CO2-uitstoot. Ook zamelen wij gebruikte bedrijfskleding in voor hergebruik of recycling.

Onze werkwijze is duurzaam omdat:

 • we besparen op water, energie en CO2-uitstoot;
 • onze kleding dankzij goede kwaliteit lang meegaat;
 • wij gebruikte kleding inzamelen voor hergebruik en recycling.

Werkkleding voor de kinderopvang inkopen waar jouw collega’s én de kinderen echt blij mee zijn? Wij denken graag met je mee over werkkleding op maat die niet alleen mooi en in huisstijl is, maar ook comfortabel zit.

Contact opnemen

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken