• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Borduren en bedrukken

Bedrijfskleding borduren en bedrukken

Bij Company Fits draait het om het creëren van een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Dit doen wij niet alleen door maatwerkoplossingen aan te bieden waardoor bedrijfskleding naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit, maar ook door het leveren van bedrijfskleding die voorzien is van jouw bedrijfslogo of slogan. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen werkkleding bedrukken versus borduren? Het antwoord op deze vraag kan je op deze pagina lezen!

Wat is het verschil tussen werkkleding bedrukken versus borduren?

Borduren en bedrukken zijn twee verschillende methoden om logo's toe te voegen op bedrijfskleding. In onderstaande alinea's leggen wij het verschil uit tussen de twee technieken.

Bedrukken

Het bedrukken van bedrijfskleding is een voordelig en veelzijdige methode dat veel ontwerpmogelijkheden biedt. Door de verschillende soorten druktechnieken kunnen ontwerpen helder op de stof worden aangebracht, waardoor het mogelijk is om kleurrijke ontwerpen toe te voegen aan bedrijfskleding. Bovendien is bedrukken geschikt voor verschillende soorten bedrijfskleding, variërend van werkkleding tot aan promotionele kleding.

Borduren

Borduren van bedrijfskleding is een klassieke manier om logo's toe te voegen aan bedrijfskleding. Met behulp van naald en draad worden de ontwerpen direct op de stof aangebracht, wat resulteert in een logo van hoge kwaliteit. Het borduurproces creëert een duurzaam ontwerp dat niet gemakkelijk vervaagt of slijt met een luxe uitstraling.

Voordelen bedrijfskleding bedrukken & borduren

  • Professionele uitstraling: het bedrukken en/of borduren van bedrijfskleding geeft de kleding een professionele uitstraling, waardoor de medewerkers er representatief uitzien. 
  • Duurzaamheid: kwalitatief hoogwaardige bedrukkingen en borduursels blijven langer mooi, wat resulteert in langer draagplezier van de bedrijfskleding. 
  • Merkidentiteit versterken: het toevoegen van een bedrijfslogo kan zorgen voor merkherkenning bij klanten. 
  • Belastingtechnisch: het aanbrengen van het logo kan helpen aantonen dat de kleding specifiek is bedoeld voor zakelijk gebruik.

Eisen voor het aanbrengen van logo's op bedrijfskleding

Kleding die voorzien is van ten minste één beeldmerk (zoals een logo) dat de identiteit van een bedrijf vertegenwoordigt, valt onder bedrijfskleding. Daarnaast is het een vereiste dat de beeldmerken gezamenlijk een oppervlakte van minstens 70 cm² per kledingstuk hebben. Wil je meer weten over de fiscale aftrekbaarheid van bedrijfskleding? Lees dan onze blog over dit onderwerp.

Het kiezen tussen borduren en bedrukken hangt af van factoren zoals het gewenste ontwerp, het type kledingstuk en het beoogde gebruik. Wil je meer weten over onze diensten voor het borduren en bedrukken van bedrijfskleding? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om indruk te maken met jouw bedrijfskleding!

Een afspraak maken?
Bel Ferdi!

Afspraak maken