• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Onze Fits collecties

Fits en Fits Care

Naast onze custom made bedrijfskleding hebben wij onze eigen bedrijfskleding merken ontworpen en geproduceerd: Fits en Fits Care. De Fits collectie bestaat uit kledingstukken die representatief, modern en comfortabel zijn. Het merk Fits Care is speciaal voor en door de zorgprofessionals ontwikkeld. Een innoverend zorgkleding merk bestaande uit vernieuwende items beschikbaar in frisse kleuren.

Bedrijfskleding Fits

Fits is een bedrijfskleding merk van deze tijd. Moderne kledingstukken, gemaakt van de fijnste rekbare stoffen. Werken in bedrijfskleding is niet eerder zo fijn geweest! In de collectie wordt er veel gebruik gemaakt onze eigen ontwikkelde stof Ultraflex+.Door de unieke samenstelling zorgt deze stof ervoor dat het draagcomfort van de kledingstukken erg hoog is.

De uitgebreide Fits collectie bestaat uit items die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor hebben dragers het gevoel dat zij hun eigen identiteit kunnen behouden.

De collectie kan uit voorraad besteld kan worden. Dit betekent voor jou als klant dat er niet persé groot ingekocht hoeft te worden. Enkele stuks kunnen besteld worden op onze eigen webshop.

Wil je toch liever bedrijfskleding met jouw eigen logo erop? De Fits artikelen kunnen ook voorzien worden van jouw logo en zelf kleine details kunnen toegevoegd die aansluiten bij jouw huisstijl. Hierdoor zullen de producten beter passen bij jouw bedrijf! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de Fits artikelen te voorzien van logo? Neem contact op met Annemarie.

Bedrijfskleding Fits Care

Een vernieuwende zorgkleding collectie die speciaal door en voor de zorgprofessionals is ontworpen. De gehele collectie voldoet volledig aan de WIP-richtlijnen. Moderne zorgkleding gemaakt van een duurzame rekbare stof. De Ecoflex+ stof is speciaal voor de Fits Care collectie ontwikkeld aan de hand van de wensen, eigen en verwachtingen van zorgprofessionals.

Niet alleen is de stof waarvan de items zijn gemaakt vernieuwend ook hebben wij de traditionele pasvorm van de zorgkleding een moderne twist gegeven. De Fits Care kledingstukken zijn functioneel, duurzaam en modern.

Fits Care kan besteld worden op onze eigen webshop.

De Fits Care kledingstukken kunnen ook voorzien worden van jouw logo, zodat deze naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Toe aan een nieuwe uitstraling binnen jouw (zorg)bedrijf? Neem contact op met Annemarie om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek onze webshop

Fits of Fits care met jouw logo?

Neem contact op met Annemarie!