• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal

Webshop, logistiek & distributie

Een samenwerking met Company Fits stopt niet enkel bij het ontwerpen en produceren van bedrijfskleding. Wij richten namelijk ook webshops in van waaruit de kleding eenvoudig besteld kan worden. Jouw webshop kan naar wens worden ingericht en is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen van de bedrijfskleding een fluitje van een cent wordt.

Helpdesk

Zijn er toch vragen, dan kunnen medewerkers terecht bij onze helpdesk, die de hele dag door zowel telefonisch als per mail bereikbaar is. Wij nemen de gehele praktische uitvoering van bedrijfskleding voor jou uit handen!

Voorraadbeheer

In ons magazijn en distributiecentrum in Apeldoorn kunnen wij jouw volledige voorraad bedrijfskleding in opslag houden. Daarnaast kunnen wij de levering vanuit ons magazijn naar jouw medewerkers verzorgen. Wij werken met een geautomatiseerd ordersysteem, waardoor bestellingen snel en efficiënt worden geleverd. Momenteel wordt onze bedrijfskleding naar meer dan 68 verschillende landen wereldwijd verstuurd!

Wij houden jouw voorraad in de gaten en trekken op tijd aan de bel als een repeat productie noodzakelijk is. Je hebt daarom zelf geen omkijken meer naar de bedrijfskleding.

Wij nemen al het werk omtrent bedrijfskleding voor u uit handen!

Over onze recycling

Op zoek naar nieuwe bedrijfskleding?

Neem contact met ons op