• Wereldwijde verzending
 • Kleding Management Systeem
 • Jarenlange ervaring
 • Unieke designs
Inlog klantenportaal
 • Home
 • Werkkleding voor de zorg

Werkkleding voor de zorg

Voor werkkleding en dienstkleding voor de zorg heb je de juiste plek gevonden. Wij van Company Fits maken bedrijfskleding op maat voor álle zorgmedewerkers: van ziekenhuizen tot tandartspraktijken, van kraamzorginstanties tot (wijk)verpleging. Alles met een frisse, moderne insteek en waar gewenst ook nog op basis van de huisstijl van jouw organisatie.

Wil je de informatie die wij op de Zorg & Facility beurs laten zien nalezen? Dat kan door de hand-out te downloaden.

Werkkleding voor de zorg? Company Fits!

Company Fits ontwerpt en produceert bedrijfskleding die naadloos aansluit op jouw bedrijf en wensen. Dat doen wij al sinds 2001. In onze werkwijze zitten duurzaamheid, passie en klantgerichtheid verweven. Wij bieden zowel bedrijfskleding uit voorraad als op maat. Besteed je graag het gehele proces uit, dan zit je bij ons helemaal goed, want wij nemen graag alles uit handen als het gaat om het inkopen van bedrijfskleding.

Werkkleding zorg: precies wat je nodig hebt

Al meerdere decennia zijn wij gespecialiseerd in werkkleding en dienstkleding voor de zorg. In de jaren zijn wij veel in gesprek geweest met zorgprofessionals. Daardoor weten wij als geen ander wat voor jou belangrijk is als inkoper van werkkleding voor de zorg. Geen stug materiaal meer, maar flexibele, rekbare stof en een modieuze en prettige pasvorm die bewegingsvrijheid geeft. Onze ontwerpen van bedrijfskleding voor de zorg zijn volledig van deze tijd én uiteraard conform met de WIP-richtlijnen.

Op basis van de wensen die wij van zorgprofessionals te horen kregen, hebben wij onze eigen duurzame stof ontwikkeld, speciaal voor comfortabele zorgkleding met een prettige pasvorm. De stof zorgt voor 4-way stretch en kan industrieel worden gereinigd. Lees meer over Ecoflex+

Onze bedrijfskleding voor de zorg:

 • heeft een prettige pasvorm en een vernieuwend design;
 • is duurzaam geproduceerd;
 • voldoet aan de WIP-richtlijnen.

Duurzame werkkleding voor de zorg

Naast comfortabel, modern en conform de richtlijnen, is onze werkkleding voor de zorg ook duurzaam. Duurzaamheid is een essentieel onderdeel in ons gehele assortiment. Zo wordt in het gehele proces bespaard op water, energie en CO2-uitstoot. Daarnaast:

 • zorgt onze hoge kwaliteit dat de werkkleding lang meegaat;
 • kijken we ver vooruit (forecasting), zodat er niet meer geproduceerd wordt dan nodig;
 • zamelen wij gebruikte werkkleding in voor hergebruik of recycling.

Bedrijfskleding voor de zorg

Voor zowel dames als heren vind je bij ons de werkkleding voor de zorg die je nodig hebt. Complete sets of alleen tops. In de kleur en met de pasvorm van jouw wens. We gaan graag met je in gesprek over alle wensen en eisen van jouw organisatie, zodat we een ontwerp op maat kunnen maken waar iedereen binnen jouw organisatie blij van wordt.

Meer over custom made zorgkleding.

Ook voor kleinere organisaties of ZZP’ers hebben wij de perfecte zorgkleding. Met onze zorgkleding uit voorraad bestel je precies hoeveel je nodig hebt én heb je het snel in huis. Uiteraard is ook deze kleding voor de zorg voorzien van een verfrissend design en een perfecte pasvorm van deze tijd.

Bekijk onze Fits Care zorgkleding uit voorraad.

Zorg goed voor jezelf of je medewerkers met werkkleding die prettig zit én van deze tijd is. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Contact opnemen

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken