• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie Viattence

Bedrijfskleding collectie Viattence

Met trots presenteren wij de nieuwe zorgkleding van Viattence. Viattence, een vertrouwde naam in thuiszorg, dagbesteding, behandeling, wonen met zorg en verpleeghuiszorg voor ouderen in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen, introduceert nieuwe bedrijfskleding.

BrancheZorgkleding

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam Viattence
Aantal dragers ± 1000
Collectie Zorgkleding

De nieuwe zorgkleding van Viattence is ontworpen met oog voor draagcomfort, de huisstijl van Viattence en duurzaamheid. Onze stylingafdeling heeft samen met het hoofdkantoor en de thuiszorg- en woonzorgmedewerkers een kledinglijn ontwikkeld die perfect aansluit op hun wensen.

De jasjes zijn door onze stylingafdeling in 3D ontworpen. Elk detail van de zorgjasjes, van de kleur en stof tot de plaatsing van zakken en knopen, is hierdoor gedetailleerd uitgewerkt. Deze fotorealistische beelden stelden ons in staat om een duidelijk beeld te geven van hoe de zorgjasjes eruit zullen zien en aanvoelen, nog voordat ze in productie worden genomen.

Tijdens de passessies konden alle medewerkers de nieuwe kleding uitproberen en hun mening geven. Door deze feedback hebben wij inzicht gekregen in wat goed was aan de kleding en waar nog ruimte was voor verbetering. Zo hebben wij naar aanleiding van de passessies de zakken helemaal naar wens van de medewerkers gemaakt, zodat de jasjes naast optimaal draagcomfort ook functionaliteit bieden.

Innovatieve zorgkleding voor Viattence

Voor deze collectie hebben we onze eigen unieke Ecoflex+ stof gebruikt, speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Deze stof biedt:

  • Maximaal draagcomfort: dankzij de 4-way stretch.
  • Duurzame samenstelling: besparing op het gebied van water, energie en CO2.
  • Duurzame Fresh Control: minder geuroverlast door bacteriën.
  • Duurzame Quick Dry Finish: snelle vochtabsorptie en -verspreiding.

Recycling van Oude Bedrijfskleding

De oude Viattence kleding wordt momenteel op locatie ingezameld voor recycling, zodat we de kleding een tweede leven kunnen geven. Dit initiatief ondersteunt onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Uitlevering van de kledingcollectie

Om de introductie van de nieuwe kledinglijn te vieren, hebben we samen met Viattence ervoor gezorgd dat de uitlevering van de nieuwe kleding een feestelijk moment is voor de medewerkers. De kleding is verpakt in speciaal Viattence vloeipapier en verzegeld met een Viattence sticker.

Zorgkleding die het verschil maakt

Bij Viattence draait alles om zorg met aandacht voor details. Wij van Company Fits zijn trots om de medewerkers van Viattence te kunnen voorzien van bedrijfskleding die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Ben je geïnteresseerd in onze zorgkleding of wil je meer weten over onze duurzame oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken