• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie De Kraamvogel

Bedrijfskleding collectie De Kraamvogel

Sinds 1924 staan de kraamverzorgenden van de Kraamvogel klaar om de benodigde zorg en ondersteuning te bieden aan nieuwe ouders. De medewerkers zijn dagelijks veel in beweging, hier is ook zeker rekening mee gehouden bij het ontwerpen van de nieuwe zorgkleding.

BrancheZorgkleding

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam De Kraamvogel Holding B.V.
Aantal dragers ± 1200
Collectie Zorgkleding

Om de nodige bewegingsvrijheid te bieden aan de 1200 medewerkers van de Kraamvogel is er in de nieuwe bedrijfskleding gemaakt van rekbare materialen. De tops en broeken uit de collectie zijn geproduceerd van onze eigen Ecoflex+ materiaal, die wij samen met input vanuit zorgprofessionals uit allerlei sectoren hebben ontwikkeld. De medewerkers van de Kraamvogel zijn door middel van een panel betrokken geweest in het maken van beslissingen over de designs en gebruikte materialen van de nieuwe collectie. Door de medewerkers te betrekken in de ontwikkeling van de nieuwe bedrijfskleding, is er een collectie ontwikkeld die naadloos aansluit bij de huisstijl van De Kraamvogel én de wensen van de dragers.

Door gebruik te maken van de Ecoflex+ kwaliteit, hebben we onderstaande besparingen kunnen realiseren (ten opzichte van conventioneel polyester en katoen):

  • 94% water minder water verbruik
  • 27% energiebesparing
  • 16% CO2 besparing

Zorgkleding 

Company Fits biedt diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding voor in de zorg. Wij houden hierbij rekening met draagcomfort, functionaliteit, uitstraling, wetgeving, pasvorm en kwaliteit. Wij ontwikkelen zorgkleding welke naadloos aansluit bij jouw bedrijf en huisstijl. Naast uitstraling en pasvorm is draagcomfort en functionaliteit erg belangrijk binnen de collectie. Hierbij maken wij gebruik van rekbare, ademende materialen op plekken waar extra bewegingsvrijheid en comfort gewenst is. Van ziekenhuiskleding tot apothekerskleding en van kleding voor in woonzorgcentra tot aan kraamzorg. Wij helpen jou graag aan een moderne, functionele kledinglijn die aan al jouw wensen voldoet.  

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken