• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie PUUR Mondzorg

Bedrijfskleding collectie PUUR Mondzorg

In 2021 onderging PUUR Mondzorg een transformatie met een nieuwe huisstijl. Het was de opdracht voor Company Fits om een kledinglijn samen te stellen welke naadloos aansloot bij de nieuwe uitstraling van de organisatie.

BrancheZorgkleding

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam PUUR Mondzorg B.V.
Aantal dragers ± 500
Collectie Mondzorg

Nieuwe huisstijl, een nieuwe kledinglijn

In 2021 heeft PUUR Mondzorg ervoor gekozen om een frisse wind door de organisatie te laten waaien met een nieuwe huisstijl. Hierbij hoort natuurlijk ook een kledinglijn die niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel en hygiënisch. De medewerkers van PUUR Mondzorg verdienen kleding die aansluit bij hun professionele uitstraling.

PUUR Mondzorg collectie

Er is gekozen om onze eigen Fits Care bedrijfskleding collectie in te zetten voor PUUR Mondzorg. Deze collectie is speciaal door en voor de zorgbranche ontwikkeld. De kledingstukken zijn gemaakt van een eigen ontwikkelde rekbare stof genaamd Ecoflex+, waardoor het draagcomfort tot een hoog niveau getild wordt. Doordat de zorgkleding in frisse kleuren beschikbaar is, sloot het perfect aan bij de nieuwe huisstijl van PUUR Mondzorg. Hiernaast is de kleding voorzien van het PUUR Mondzorg logo. De nieuwe zorgkleding is niet alleen visueel aantrekkelijk maar zorgt ook voor herkenbaarheid van medewerkers.

Hygiënische mondzorguniformen

In de mondzorg is hygiëne van het grootste belang. Daarom voldoet onze kledinglijn aan strenge hygiënevoorschriften. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat de kleding op een hoge temperatuur gewassen en gedroogd kan worden, wat erg belangrijk is op het gebied van hygiëne.

Mondzorgkleding

Hoogwaardige mondzorgkleding is cruciaal voor elke mondzorgpraktijk. Het zorgt niet alleen voor hygiëne en comfort op de werkvloer. Het zorgt ook voor een professionele en uniforme uitstraling van de medewerkers.

Bij Company Fits zijn wij ons ervan bewust wat de impact van de juiste bedrijfskleding kan hebben op jouw organisatie. Bij het ontwikkelen van een bedrijfskleding collectie houden wij altijd rekening met de eisen en wensen van de klant.

Ontdek het verschil dat Company Fits kan maken voor jouw team en organisatie door middel van de bedrijfskleding en til de uitstraling van jouw praktijk naar een hoger niveau!

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken