• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie Saxenburgh

Bedrijfskleding collectie Saxenburgh

Ontdek de gloednieuwe bedrijfskleding van het Saxenburgh ziekenhuis, speciaal ontworpen voor het nieuwe ziekenhuis dat in 2022 haar deuren opende. Een combinatie van comfort en eigentijds design welke past bij de uitstraling van het Saxenburgh ziekenhuis.

BrancheZorgkleding

Project Manager Mandy Wolters - Fleur

Klantnaam Stichting Saxenburgh Groep
Aantal dragers ± 2000
Categorie Zorgkleding

Bij Company Fits zijn we trots op ons project voor de ziekenhuiskleding van Saxenburgh, dat in 2019 begon en resulteerde in de ontwikkeling van een geheel nieuwe collectie. In 2022 opende het ziekenhuis haar deuren van het nieuwe ziekenhuis. De stijl van het interieur moest naadloos aansluiten op de nieuwe bedrijfskleding. Zo zijn de zandkleurige details meegenomen in de ontwikkeling van de kleding, naast de kenmerkende donderblauwe kleur van Saxenburgh.

Innovatief design voor optimaal comfort

De nieuwe ziekenhuiskleding is niet zomaar een collectie; het is een innovatieve collectie die samen met medewerkers uit de zorg is ontwikkeld. Door een nauwe samenwerking tussen Company Fits, een projectgroep van Saxenburgh en de expertise van wasserij Moderna is een collectie gecreëerd welke niet alleen aansluit op de huisstijl van het nieuwe ziekenhuis, maar ook voldoet aan de praktische behoeften van het medisch personeel.

De collectie kenmerkt zich door extra rek op cruciale plaatsen zoals de rug en schouders, dankzij de rekbare mesh stof. De stof zorgt voor een extra hoog draagcomfort. Samples van de kledingstukken zijn grondig getest door medewerkers van het ziekenhuis en de wasserij, om ervoor te zorgen dat de kleding aan alle eisen voldeed.

Duurzaamheid en functionaliteit

De witte ziekenhuiskleding is vervaardigd uit geweven gerecycled polyester en katoenen stof. Hiernaast is er ook een nieuwe kledinglijn ontwikkeld voor de ouderenzorg van Saxenburgh. De donkerblauwe tunieken van piqué en geweven stof zorgen voor een professionele uitstraling en het comfort dat essentieel is voor de dagelijkse zorgpraktijk.

Ziekenhuiskleding op maat

Ziekenhuiskleding is niet alleen van essentieel belang voor de hygiëne maar ook voor de herkenbaarheid van de zorgmedewerkers. Wij van Company Fits zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte bedrijfskleding collecties. Samen met de klant werken wij nauw samen om een nieuwe collectie te creëren welke een hoog draagcomfort heeft en aansluit bij de huisstijl van de klant.

Bij Company Fits streven we naar innovatie, comfort en duurzaamheid binnen elk project. Geef jouw medisch personeel de professionele uitstraling die ze verdienen met onze op maat gemaakte ziekenhuiskleding.

Een afspraak maken?
Bel Mandy!

Afspraak maken