• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Cases
  • Bedrijfskleding collectie De Amsterdamse Tandarts

Bedrijfskleding collectie De Amsterdamse Tandarts

De tandartsenpraktijk aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam heeft een frisse uitstraling. Deze uitstraling wilde zij ook graag doorvoeren in de bedrijfskleding. Company Fits heeft deze vraag vertaald door gebruik te maken van kledingstukken uit haar eigen zorgkledinglijn Fits Care.

BrancheZorgkleding

Project Manager Annemarie Koetsier

Klantnaam De Amsterdamse Tandarts B.V.
Aantal dragers ± 14
Collectie Mondzorg

Het jonge hechte team van De Amsterdamse Tandarts bestaat uit ± 14 medewerkers. De vraag voor nieuwe bedrijfskleding welke de frisse uitstraling van de praktijk weerspiegelde in de bedrijfskleding kwam bij Company Fits. Eén van de belangrijkste aspecten waar de nieuwe bedrijfskleding aan moest voldoen is bewegingsvrijheid. De kleding mag de behandeling van de patiënten uiteraard niet hinderen.

Er is gekozen voor de zorgkledinglijn van Company Fits genaamd Fits Care. De Fits Care collectie bestaat uit kledingstukken welke speciaal voor de zorgsector zijn ontworpen. Zo is de kleding gemaakt van speciaal ontwikkelde Ecoflex+ materiaal, welke verschillende voordelen met zich meebrengen zoals de rekbaarheid van de stof. Hiernaast bestaat de moderne zorgkledinglijn uit kledingstukken die niet alleen in de bekende witte kleur verkrijgbaar zijn maar ook in frisse kleuren als groen, roze en blauw.

Het team van De Amsterdamse Tandarts heeft doordat zij hebben gekozen voor de Fits Care kleding, een bedrijfskleding collectie welke aansluit bij de moderne uitstraling van de tandartsenpraktijk en haar wensen.

Wij zijn een jonge, frisse tandartsenpraktijk. Dat willen wij uitstralen. Met de frisse kleuren van Fits Care doen we dat! Bovendien draagt de stof zo fijn, dat ik het zelfs in mijn vrije tijd zou willen dragen!

Tandartskleding

Tandartsenkleding welke niet alleen een hoog draagcomfort heeft maar ook een moderne uitstraling. Eén van de belangrijkste aspecten van tandartskleding is dat het functioneel moet zijn. Maar Company Fits zet graag een extra stap. Met onze eigen Fits Care zorgkleding hebben wij een collectie ontwikkeld welke geschikt is voor verschillende zorgberoepen zoals tandzorg. Tijdens de ontwikkeling van de Fits Care collectie is er rekening gehouden met functionaliteit, draagcomfort, uitstraling, pasvorm, wetgeving en uiteraard kwaliteit.

Er kan ervoor gekozen worden om de tandartsenkleding te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Hierdoor sluit de bedrijfskleding nog beter aan bij de huisstijl van jouw organisatie.

Toe aan nieuwe tandartskleding?

Neem contact met Annemarie op!