• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
Inlog klantenportaal
  • Home
  • Supermarkt kleding

Supermarkt kleding

Aan het regelen van supermarkt kleding wil je niet teveel tijd kwijt zijn. Je hebt immers meer te doen. Bij Company Fits verzorgen we het gehele traject. Van design tot de productie, tot de levering en zelfs recycling na gebruik. Stijl, comfort en herkenbaarheid gaan samen in onze duurzame werkkleding. 

Supermarkt kleding van Company Fits

Passie, maatwerk en duurzaamheid omschrijven onze werkwijze. Al sinds 2001 ontwerpen en produceren wij van Company Fits bedrijfskleding. Wij leveren naast maatwerk ook kleding uit voorraad voor een extra snelle levering. Op het gebied van supermarkt kleding hebben we in de jaren een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd waar bijvoorbeeld SPAR onderdeel van is. 

Supermarkt kleding ontwerpen: zo werkt dat

Supermarkt kleding hoeft jou niet veel tijd meer te kosten. Het gehele traject kun je waar gewenst bij ons onderbrengen. Onze eigen designers maken een ontwerp volgens jouw wensen. Wij begrijpen vanuit onze ervaring wat belangrijk is bij werkkleding voor de supermarkt: comfort, mode die ook een jonge doelgroep aanspreekt, maar natuurlijk ook herkenbaarheid door middel van het verwerken van de huisstijl. 

Na het maken van een passend design gaat de supermarkt kleding in productie. Ook dit deel hebben wij in eigen beheer, wat zorgt voor korte lijntjes en een efficiënt proces. Daarna kun je bovendien gemakkelijk de voorraad beheren en waar nodig bijbestellen.

Duurzame werkkleding voor de supermarkt

Onze werkkleding voor de supermarkt is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Gemiddeld gaat dit 3 tot 5 jaar mee. Daarna verzorgen wij de recycling van de werkkleding.

Recycling is onderdeel van onze duurzame werkwijze. Bij Company Fits dragen we graag bij aan een duurzamere wereld. Daarom wordt tijdens het gehele prodces bespaard op verbruik van water, energie en CO2-uitstoot. Wij besparen door:

  • gebruikte kleding in te zamelen voor recycling;
  • vooruit te kijken (forecasting) om overtollige productie te voorkomen;
  • hoge kwaliteit te leveren zodat de kleding lang meegaat.

Ook supermarkt kleding kan hip zijn, dat bewijzen wij graag met onze modern ontworpen werkkleding. Tegelijkertijd is het comfortabel én volledig in lijn met de huisstijl. Dat maakt zowel jou als de werknemers blij. 

Interessant voor jouw bedrijf? We adviseren je graag over de mogelijkheden voor duurzame werkkleding in jullie supermarkt. Neem contact op. 

Contact opnemen