Het was een zenuwslopende avond gisteren tijdens de 10e editie van de Corporate Fashion Award: dé prijs voor de beste en meest vernieuwende werkkleding. Met maar liefst 48 ingezonden collecties en achttien genomineerde kledinglijnen, was het een lastige keuze voor de professionele jury en de concurrentie groot voor Company Fits. Desondanks mochten wij gisteravond de Corporate Fashion Award in ontvangst nemen voor de vernieuwende, uitgebreide en duurzame kledinglijn van onze klant Lely International.

Absolute favoriet

De tiende editie van de Corporate Fashion Award vond gisteravond plaats in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Hier werden de genomineerde kledingcollecties tijdens een spectaculaire modeshow gepresenteerd aan de jury. De presentatie lag hierbij in handen van Karin Bloemen. Over waarom juist Lely bestempeld werd als absolute favoriet, was de jury het unaniem eens: “Company Fits heeft zich uitstekend verplaatst in de moderne boer en Lely als klant. De collectie is uitgebreid en sluit vanwege het gebruik van melkvezels perfect aan bij het bedrijf dat melkrobots produceert en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.”

Duurzaam

Met het gebruik van melkvezel in haar Lely T-shirtjes zorgt Company Fits ervoor dat verspilling tegen wordt gegaan. Wij gebruiken immers dat deel van de melk dat niet geschikt is voor consumptie. Een win-win-situatie, aangezien ook nog eens minder water gebruikt hoeft te worden ten opzichte van katoen en een zijdezachte stof ontstaat.

Company Fits ontwierp eerder ook een workwear lijn voor Lely, waarmee wij in 2016 tevens in de prijzen vielen. De casual collectie is hier een mooie aanvulling op en zorgt ervoor dat de boer de hele dag door, bij zware en lichtere werkzaamheden, in geschikte bedrijfskleding kan lopen. Ook aan de volgende generatie is gedacht met kinder melkvezel T-shirtjes, onesies met koeienoortjes en rompertjes met koeienvlekken. De Lely casual collectie wordt wereldwijd gedragen en is in meer dan 68 verschillende landen beschikbaar.