• Wereldwijde verzending
  • Kleding Management Systeem
  • Jarenlange ervaring
  • Unieke designs
Inlog klantenportaal

Aanbesteding

Als ervaren partner in aanbestedingen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen en wensen voor jouw bedrijfskleding. 

Company Fits: jouw partner voor hoogwaardige bedrijfskleding!

Op maat gemaakte bedrijfskleding

Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen eisen en wensen, dit begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt Company Fits custom made bedrijfskledingoplossingen aan, die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Onze op maat gemaakt bedrijfskleding zorgt voor een perfecte pasvorm, optimaal draagcomfort en een professionele uitstraling van jouw organisatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, creëren wij duurzame en functionele kleding die aan onze kwaliteitseisen voldoet.

Onze styling afdeling ontwerpt unieke designs en houdt rekening met de specifieke behoeften van de dragers. Onze custom made oplossingen zorgen ervoor dat jouw medewerkers zich comfortabel voelen in de kleding.

  • Unieke ontwerpen
  • Optimaal comfort
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaam

Volledige ontzorging

Wij zijn een totaalleverancier van bedrijfskleding, wat inhoudt dat we naast het ontwerpen en het in eigen beheer produceren van de kleding, ook op veel meer gebieden kunnen ontzorgen. Zo is het mogelijk dat de voorraad in ons eigen magazijn wordt opgeslagen en dat jouw medewerkers zelf kunnen bestellen via ons bestelsysteem. Hiernaast helpen wij graag bij het recyclen van oude bedrijfskleding, zodat deze kleding een tweede leven krijgt.  

Succesvolle aanbestedingen met Company Fits

Wij hebben met succes aan veel aanbestedingen deelgenomen en al meerdere partijen mogen adviseren over het uitschrijven van een aanbesteding. Wij denken en helpen vooraf graag mee om jouw aanbestedingsproces soepel te laten verlopen.

We lichten graag de diverse mogelijkheden van bedrijfskleding toe en helpen bij het samenstellen van de gunningscriteria en een realistische tijdsplanning. Daarnaast kunnen wij adviseren bij het opstellen van een goede uitvraag, zodat de verschillende aanbiedingen helder en objectief met elkaar vergeleken kunnen worden. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat jouw aanbesteding optimaal verloopt en aan alle verwachtingen voldoet.

Is Company Fits jouw partner voor hoogwaardige bedrijfskleding? Of ben je op zoek naar een adviseur op het gebied van aanbestedingen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken?
Bel Roland!

Afspraak maken